Może Twój pomysł "chwyci", bo mój wątek niestety nie cieszy się zainteresowaniem, a szkoda.... 
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
Pewnie! Dla każdego coś miłego.A nie lepiej poprostu ogólnie ludzie? Mężczyźni, dzieci... Byłoby ciekawiej.
Troszkę tego nie rozumiem.W sumie to rozruszalbym to podforum, bo dziwie sie, ze tak malo osob zaklada tu wlasne galerie by pokazac swoje zdjecia. Ale nie wiem tez czy jest takie zapotrzebowanie :]
Otworzylbym temat "kobiety" nie tylko po to by pokazywac wlasne zdjecia, ale by kazdy mogl wrzucac swoje zdjecia.
Co sadzicie o tym pomysle?
Jak dla mnie spoko, moze byc
A teraz czas rozruszac ten temat.
Pierwsze zdjecie ;]
![]()
dasz linka? bo nie moge znalezc.Proponuje skopiować/podlinkować całą galerię Fabrizio Tedde z sesją w tym stylu;]
proste. to nie jest autorski watek, ale watek dla wszystkich. ale chyba nie ma cjetnych na wrzucanie zdjec ludziTroszkę tego nie rozumiem.
Aaa teraz już kumam:nuts: Niestety ja ludzi nie za bardzo lubię fotografować (zdecydowanie wolę przyrodę), ale chętnie będę tu zaglądałproste. to nie jest autorski watek, ale watek dla wszystkich. ale chyba nie ma cjetnych na wrzucanie zdjec ludzi![]()