SkyscraperCity Forum banner

Kobiety

8902 Views 48 Replies 18 Participants Last post by  DonKristoffo
W sumie to rozruszalbym to podforum, bo dziwie sie, ze tak malo osob zaklada tu wlasne galerie by pokazac swoje zdjecia. Ale nie wiem tez czy jest takie zapotrzebowanie :]

Otworzylbym temat "kobiety" nie tylko po to by pokazywac wlasne zdjecia, ale by kazdy mogl wrzucac swoje zdjecia.

Co sadzicie o tym pomysle?
1 - 20 of 49 Posts
Może Twój pomysł "chwyci", bo mój wątek niestety nie cieszy się zainteresowaniem, a szkoda.... :(

Trzymam kciuki :)
A nie lepiej poprostu ogólnie ludzie? Mężczyźni, dzieci... Byłoby ciekawiej.
Jak dla mnie spoko, moze byc :)

A teraz czas rozruszac ten temat.
Pierwsze zdjecie ;]

See less See more
Pewnie! Dla każdego coś miłego. ;)
W sumie to rozruszalbym to podforum, bo dziwie sie, ze tak malo osob zaklada tu wlasne galerie by pokazac swoje zdjecia. Ale nie wiem tez czy jest takie zapotrzebowanie :]

Otworzylbym temat "kobiety" nie tylko po to by pokazywac wlasne zdjecia, ale by kazdy mogl wrzucac swoje zdjecia.

Co sadzicie o tym pomysle?
Troszkę tego nie rozumiem.
Proponuje skopiować/podlinkować całą galerię Fabrizio Tedde z sesją w tym stylu;]

Jak dla mnie spoko, moze byc :)

A teraz czas rozruszac ten temat.
Pierwsze zdjecie ;]

Proponuje skopiować/podlinkować całą galerię Fabrizio Tedde z sesją w tym stylu;]
dasz linka? bo nie moge znalezc.
Troszkę tego nie rozumiem.
proste. to nie jest autorski watek, ale watek dla wszystkich. ale chyba nie ma cjetnych na wrzucanie zdjec ludzi :(
Wiesz fani architektury mają pełne dyski zdjęć budynków, z kobietami może być gorzej ;) Kadr powyżej ciekawy, dawaj więcej.
proste. to nie jest autorski watek, ale watek dla wszystkich. ale chyba nie ma cjetnych na wrzucanie zdjec ludzi :(
Aaa teraz już kumam:nuts: Niestety ja ludzi nie za bardzo lubię fotografować (zdecydowanie wolę przyrodę), ale chętnie będę tu zaglądał:)
nie wiem czy tu bana daja za akty, wiec na wszelki wypadek censored.
pelna wersja u mnie na blogu: http://www.vonklinkoff.blogspot.com

See less See more
^^ E... ja to raczkuje dopiero... :)
A ja nie umiem fotografować kobiet :(
Nie wiem czemu wszystkie uciekają gdy zauważają mnie w damskiej toalecie z aparatem...
1 - 20 of 49 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.