SkyscraperCity banner

101 - 107 of 107 Posts

·
Registered
Joined
·
878 Posts
Blini eshte kogja ndertim kualitativ po i ka dy probleme te medha.

1. Qasja ne te behet permes rruges me katastrofale ne Prishtine - Muharrem Fejza.

2. Nuk ka parkingje te mjaftueshme. Une vet kam qene aty edhe kam bisedu me pronaret - per 500 banesa jane 250 parkingje ose 2 banesa me 1 vendparkim.
1. Sakte, sdi a ka rruge ma te keqe ne Prishtine se Muharrem Fejza, kjo rruge do te kthjellet vetem ateher kur ndertohet rruga A, dhe ndoshta te kthehet ne nje kahore se per zgjerim ska shansa.

Rruga eshte ne OSHP, eshte ankesa e fundit sa e kom pa keshtu qe (shpresoj) duhet me fillu rindertimi i saj e jo vec asfalltimi sa per sy e faqe.

2. Per parking nentokesor nuk e di, po te jashtem per ata qe skane ble parking ose per mysafir ka mire ne krahasim p.sh. me Royal City qe esht ngjitur edhe se ka as edhe nje vend parkim te jashtem.
 

·
Registered
Joined
·
778 Posts
^^ Zgjidhja me e mire (edhe e vetme) per rrugen Muharrem Fejza eshte me bo nje drejtimshe (rrethi -> Muharrem Fejza) edhe me hap ose zgjeru dhe renovu rruge ekzistuese qe kyçen ne rrugen B.
 

·
memento mori
Joined
·
1,198 Posts
3. Lute Zotin qe komuna ka me ndertu ndonje park afer baneses tane. Shiqoje planin detal rregullues te lagjes edhe percjelle ku eshte parapa gjelberim.
..lute zotin qe ai plan ka me u realizu..
 

·
Smart User
Joined
·
3,641 Posts
Op, rruga Muharrem Fejza s'ka pshtim. Edhe me dashte, s'ka hapesire.

Duhet me u projektu dhe ndertu nje rruge krejt e re 2x2 ose 3x3 qe lidhet me rrugen C dhe me rrugen A. Qeshtu dicka:

 

·
Registered
Joined
·
10,450 Posts
Discussion Starter #105 (Edited)
Është afer perfundimit edhe kulla e pare 21 kateshe(nga 10 te tilla sa do kete kompleksi). Mund te themi se do jete nje Lakrishte e dyte! Bile per nga numri i ndertesave ketu ka mundesi te jene me shume sepse edhe disa projekte tjera afer kane paralajmruar lartesi te njejte(19-21 kate)!

369860
369863
369867
 
101 - 107 of 107 Posts
Top