SkyscraperCity Forum banner

Który z warszawskich wieżowców podoba Ci się najbardziej?

• Centrum LIM (Lot- Ilbau-Mariott)

Votes: 0 0.0%
  • TP Tower

• The Westin Warsaw

• Millennium Plaza

• Łucka City

• FIM Tower

• Ilmet

• Hotel Novotel

• PZU Tower

[Konkurs Gazety] Fotografujemy warszawskie wieżowce

4543 Views 46 Replies 23 Participants Last post by  Polex
[konkurs gazety]Fotografujemy warszawskie wieżowce

Czytelniku, chcesz wygrać jeden z trzech aparatów fotograficznych marki NIKON? Nic prostszego!

Weź udział w naszym konkursie. Zrób zdjęcie swojego ulubionego warszawskiego drapacza chmur i wyślij je do nas e-mailem na adres: [email protected] (wraz z imieniem, nazwiskiem, adresem, kontaktem telefonicznym oraz oświadczeniem: „Wyrażam zgodę na publikację w 'Gazecie Wyborczej' i na www.gazeta.pl/warszawa załączonego zdjęcia mojego autorstwa i akceptuję regulamin konkursu.”; zdjęcie w formacie jpg)

Spośród wszystkich nadesłanych zdjęć, redakcyjne jury wybierze trzy najładniejsze, a ich autorów nagrodzi cyfrowymi aparatami fotograficznymi Coolpix 4200 marki NIKON wraz z obudową do zdjęć podwodnych.

Uwaga, to nie wszystko! Autorów każdego zdjęcia opublikowanego na stołecznych stronach "Gazety Wyborczej" nagrodzimy albumem "100 pierwszych stron Gazety" i gadżetami firmowymi z logo "Gazety".

Link do regulaminu konkursu poniżej.

Dane osobowe przekazane Agorze SA z siedzibą w Warszawie, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa, przez uczestników konkursu będą przez nią przetwarzane w celu realizacji konkursu i wydania nagród. Dane osobowe mogą być także przetwarzane gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów administratora danych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak ich nie podanie uniemożliwia udział w konkursie. Każdy uczestnik konkursu posiada prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz do ich poprawiania.
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34860,3272564.html

kto startuje?
:D

aparat Nikon 4200

Premiera Luty 2004

szczegóły

a tu szczegóły podwodnej obudowy
See less See more
1 - 20 of 47 Posts
:( :( :( czemu, ach czemu w warszawie nie mieszkam ? /ale może podjade dla nikone ;) /
Premiera Luty 2004 <<< jaja jakies ?? :)

PS. Musi wygrac ktoś od nas!! :)
no wlasnie nic prostrzego do roboty panowie i (panie) wiosna, robic i rodzic zdjecia
zonc said:
Premiera Luty 2004 <<< jaja jakies ?? :)
Fakt, nie popisali się. Model, sprzed 2 lat, na allegro już go nawet nie ma.

http://www.europe-nikon.com/pressre...&editorialId=952&pressReleaseId=246&lstpage=7
ale syf nie..sprzed 2 lat i na allegro nie ma..to ja sie zlituje i go wezme chlopaki;)
^^

mam znacznie lepszy... nie bawie się

(nikon 4600 :p )
Już się tak nie chwal Znocu, wszyscy wiemy, co ty tam masz... ;)
Oj nie chwal sie tym 4600 bo cie zupelnie pognebie moim nowym nikonem ;)
Przy okazji zagłosujcie na wasz ulubiony wieżowiec.
kurde a moze tez sie skusze ;)
rcube do roboty, już masz pewnego Nikona !
wysłałem:D
ciekawe jaki poziom fotek będzie ..;
Arttera said:
no wlasnie nic prostrzego do roboty panowie i (panie) wiosna, robic i rodzic zdjecia
taaak, wiosnę mamy od siedmiu boleści. :]
przydałoby się chociaż po jednej fotce na każdy wieżowiec, ja się raczej kiepsko orientuję w warszawskich wieżowcach a chętnie zobaczyłbym takie małe summary do polla
Leshchoo said:
Oj nie chwal sie tym 4600 bo cie zupelnie pognebie moim nowym nikonem ;)

:p Właśnie śmieję się z jakości mego sprzętu :) Przez niespełna pół roku jego wartość spadła o jakieś 30% !! Można się wpienić ... ale to raczej norma w sprzętach RTV :( Dlatego śmieszy mnie, że oni jeszcze się chwalą czymś co zadebiutowało 2 lata temu ... :p
zonc said:
Właśnie śmieję się z jakości mego sprzętu :) Przez niespełna pół roku jego wartość spadła o jakieś 30% !! Można się wpienić .
Jeśli kupiłeś go jako inwestycję, to rzeczywście - nienajlepszą, jeśli do robienia zdjęć to nie ma co przeżywać. Ja tam się cieszę jak coś tanieje.
Niech lepiej fotograficy GW po prostu się przyznają, że nie potrafią robić tak świetnych fotek wieżowców jak my i potrzebują po prostu naszej zgody aby zamieścić nasze olśniewające fotki w Gazecie ;)

A tak na poważnie to cieszę się, że GW przyłącza się do promowania wysokiej zabudowy w naszym mieście. Trzeba pokazać jak najlepsze fotki, aby ludzie zobaczyli piękno tkwiące w wieżowcach i pokochali je tak jak my.
1 - 20 of 47 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.