SkyscraperCity banner

1 - 20 of 1978 Posts

·
Banned
Joined
·
2,007 Posts
Very nice project for Korca. The cities in the south have a more promising future than Tirana.

Lets hope we dont destroy them with senseless and destructive urbanism.
 

·
Registered
Joined
·
158 Posts
Gje e bukur!!! E vecanta eshte se kjo ndertese eshte ne hyrje te Korces, qe do te thote qe vizitori e kupton qe ne hyrje se cfare lloj qyteti po shkel!!!!!!!!!!!!
 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
7,434 Posts
Very nice project for Korca. The cities in the south have a more promising future than Tirana.

Lets hope we dont destroy them with senseless and destructive urbanism.
Why do you say that about senseless and and destructive urbanism,...?

Nice building, BTW
 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
7,434 Posts
looks very LA-style
 

·
Registered
Joined
·
32,113 Posts
2 ndertesa njera 12 kate dhe tjetra 9 kate, qe i ka mbaruar catija/tarraca (T/O = Topped Out) por nuk jane perfunduar akoma.

Megjithese besoj se do i kene mbaruar tashme
 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
7,434 Posts
looks very smart,...
 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
7,434 Posts
lol
 

·
Registered
Joined
·
224 Posts
ky pallat eshte bere nga fabrika sapo hyn per ne korce nga maliqi. Shum pallat i bukur eshte por dhe sidomos per vendin ku u ndertuan i hoqen korces ne pamje te shemtuar edhe i dhane kte.
 
1 - 20 of 1978 Posts
Top