Byłem, widziałem - robi wrażenie. Mimo, że nie lubię postmodernizmu, uważam, że jest to udany budynek. Przydałby się remont ale jest to dobry, porządny postmodernizm.
Tak, porządny postmodernizm w Polsce to jednak rzadkość choć podoba mi się raczej średnio niektóre elementy są ciekawe, niektóre po prostu dziwaczne...Byłem, widziałem - robi wrażenie. Mimo, że nie lubię postmodernizmu, uważam, że jest to udany budynek. Przydałby się remont ale jest to dobry, porządny postmodernizm.
wątpię, bo moim zdaniem Kozłowski nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek postmodernizmem, jako przekonany neomodernistaTak, porządny postmodernizm w Polsce to jednak rzadkość choć podoba mi się raczej średnio niektóre elementy są ciekawe, niektóre po prostu dziwaczne...
Chopin i jego kolega Delacroix też się nie uważali za romantyków tylko zdeklarowanych klasyków. Deklaracje sobie a końcowy efekt sobie. Niezależnie co o sobie uważa pan Kozłowski, wyszło mu modelowe po-mo.wątpię, bo moim zdaniem Kozłowski nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek postmodernizmem, jako przekonany neomodernista