Jeżeli coś wiesz to po prostu napisz, bo nikt nie bedzie się się zastanawiał ani zgadywal o co chodzi. Jeżeli informacja nie pochodzi z pewnego źródła lub wymaga dyskrecji - to nie pisz wogóle. Z twojego postu wynika: wiem coś, ale nie powiem. Zgadujcie. To publiczne forum, a nie przedszole.Dochodzą do mnie informacje że jest bardzo duża szansa na realizację jeszcze jednej dużej inwestycji ze starej perspektywy 2007-2013. Byłaby to duża niespodzianka. Mogę jedynie podpowiedzieć że projekt jest w trakcie realizacji w okrojonym zakresie oraz że znajduje się na liście rezerwowej![]()
A ja chętnie zabawię się w Zgaduj-ZgadulęDochodzą do mnie informacje że jest bardzo duża szansa na realizację jeszcze jednej dużej inwestycji ze starej perspektywy 2007-2013. Byłaby to duża niespodzianka. Mogę jedynie podpowiedzieć że projekt jest w trakcie realizacji w okrojonym zakresie oraz że znajduje się na liście rezerwowej![]()
Jeśli chodzi o okrojony zakres, to jakoś tak bliżej mi sercem do lotniska. Kiwnij chociaż emotikogłówką, żebym mógł nadal się łudzićDochodzą do mnie informacje że jest bardzo duża szansa na realizację jeszcze jednej dużej inwestycji ze starej perspektywy 2007-2013. Byłaby to duża niespodzianka. Mogę jedynie podpowiedzieć że projekt jest w trakcie realizacji w okrojonym zakresie oraz że znajduje się na liście rezerwowej![]()
Rewitalizacja Starego Miasta?
Strzał "w dziesiątkę". Chodzą słuchy że podobno rzutem na taśmę miasto załapie się na dofinansowanie dla tego zadania. Gdyby temat wypalił, krajobraz w obrębie starego miasta zmieniłby się niesamowicie. Miedzy innymi wyremontowane zostałaby ulice Staszica, Grodzka, Czajkowskiego i plac Konstytucji 3-go Maja.Wskazówka to, że projekt już jest w trakcie realizacji, więc raczej kolej odpada. Może kolejny etap rewitalizacji rynku?
Miasto w roli developera w wykonaniu miasta za pieniądze które płacimy w podatkach - to nie do przyjęcia.Takie budynki wokół starówki powinny być wykupione przez miasto i zagospodarowane w jakiś normalny sposób a nie, że przy samym rynku i obok są domki jednorodzinne... a w niektórych miejscach, od rynku do Lubatówki chodzą kury... żal i dno..
Z mostem już wszystko dobrze! myślę, że nie ma potrzeby roztrząsać tego tematu.
Ten budynek w planach ma możliwość rozbudowy - w razie takiej potrzeby, tak że w przyszłości może być jeszcze większyBudynek przy ul.Zrecinskiej
![]()
![]()
Dawniej:
http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=4090
Super wiadomość.Strzał "w dziesiątkę". Chodzą słuchy że podobno rzutem na taśmę miasto załapie się na dofinansowanie dla tego zadania. Gdyby temat wypalił, krajobraz w obrębie starego miasta zmieniłby się niesamowicie. Miedzy innymi wyremontowane zostałaby ulice Staszica, Grodzka, Czajkowskiego i plac Konstytucji 3-go Maja.
http://www.krosnocity.pl/index.php/...wy-most-ma-asfalt-a-guzikowka-nowe-rondo.html