SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 40 Posts

·
Registered
Joined
·
14,842 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Firma ndertuese kishte hapur zyren afer kompleksit,terenin tashme e kane pastruar dhe se shpejti pritet te filloje ndertimi i kompleksit,keshtuqe mendova se eshte koha me i hap nje teme te veqant.Kompleksi ndodhet kapur me Artingun,ne anen veriore te tij.
Kompleksi do kete pjesen banimore me 20 kate dhe pjesen afariste me 21 kate. 

·
Registered
Joined
·
8,407 Posts
Kushdo qe e ka dizajnu kete fare jashteqitje me xhama paska :scouserd: fort ate nate.
 

·
Registered
Joined
·
14,842 Posts
Discussion Starter · #14 ·
Sot kalova andej dhe pashe se i kishin vendos renderat ne vendpunishte! Ishin keta te projektit te fundit!

Une per vete vetem cuditem me nje gje, nese keta kane dashur vertete te bejne dicka te veqante(si projekti lart) pse atehere ka dalur ai projekti i pare?! Pse ishte ne qarkullim ai i pari?! Une jam i bindur se ata synim dhe objektiv kane projektin e pare, kurse ky i dyti eshte bere vetem sa per ti mashtruar bleresit potencial, pra ata qe i blejne ne fillim!!! Uroj te jeme shume gabim por situatat e ngjashme ne te kaluaren na bejne dyshues ne projekte te tilla!
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Lajm shume i mire qe kan filluar me punime per katet nentokesore. Nje gje me brengos fakti qe renderat ne vendpunishte pas nje jave i paten hjeke, nuk e di arsyen dhe nuk dua te paragjykoje, por brengos fakti qe nje shumice e madhe e investitorve (ndertimor) po punojne me dinamike shume te vogel, e kjo po i frikeson ne nje mase te madhe blersit e banesave dhe lokaleve.
 

·
Registered
Joined
·
136 Posts
Lajm shume i mire qe kan filluar me punime per katet nentokesore. Nje gje me brengos fakti qe renderat ne vendpunishte pas nje jave i paten hjeke, nuk e di arsyen dhe nuk dua te paragjykoje, por brengos fakti qe nje shumice e madhe e investitorve (ndertimor) po punojne me dinamike shume te vogel, e kjo po i frikeson ne nje mase te madhe blersit e banesave dhe lokaleve.
Nuk e di pse pikerisht nLakerisht projektet shkojne deri ne dekada te perfundohen, investitoret dhe komuna jo serioz edhe kjo esht arsyeja, per mendimin tem nuk esht e nevojshme 10 vjet me perfundu ni ndertes 20-kateshe trendomta njejt sikur ndertesat nMat .
 

·
Moderator
Joined
·
5,417 Posts
Kush po don me u lidh qe ky render ka me u nderru edhe disa here deri ne perfundim (nese perfundon) dhe projekti final ka me dal zhgle?
Me nga ni birre? Nese ti ki t'drejt vi ne Prishtine edhe ta qes ni birre, nese kam t'drejt, vjen ti ne Mitrovice. Shihemi mas 3-5 viteve. :cheers:

p.s. modifikimet e vogla ne projekt nuk llogariten. :p
 
1 - 20 of 40 Posts
Top