SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 40 Posts

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #1 ·
El Mundo:

Munar ningunea a Govern, Cort y Parlament y no invita a nadie del PP al Gran Premi de Trot
Es la primera vez en esta legislatura que no concede a los altos cargos 'populares' un puesto en la tribuna presidencial - Estaràs, Moner, Pastor y Font se sentaron en la grada como protesta
http://www.elmundo-eldia.com/2007/05/21/illes_balears/1179698416.html

Diari de Balears:

El PP trasllada la batalla electoral contra UM al Gran Premi Nacional
Tots els representants del Govern es negaren a acudir a la llotja de les autoritats


Rosa Estaràs, vicepresidenta del Govern i candidata del Partit Popular a la presidència del Consell de Mallorca, es negà ahir horabaixa a acudir a la llotja de les autoritats de l'hipòdrom de Son Pardo, que acollia la disputa del Gran Premi Nacional.
http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+7+182956

:rofl:
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
Ja que has obert aquest fil, també podriem fer menció de totes aquelles relacións d'amor i odi que hi ha entre diferents medis (o personatges que els representen) i/o altres personatges. En tenir-ne més podem fer un ranquing!! :lol:


-Inda vs. Munar

-Inda vs. Serra

-Serra loves Munar

-Inda vs. Cursach

-Inda loves Fundació Educació i Familia

-Rabasco vs. Inda

-Pedro J. vs. Joan Puig

-Nigorra loves Carlos Delgado

-Jaume Massot loves Eugenio Hidalgo

...
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Aquestes batalletes duen a aixo:

Un juez condena a dos periodistas por calumniar al ex alcalde de Maó

Un juez ha condenado a Eduardo Inda y Miguel Angel Ruiz, director y redactor, respectivamente, del diario El Mundo-El Día de Baleares por un delito continuado de calumnias en la persona de Borja Carreras, ex alcalde socialista de Maó y antiguo secretario general del Partit Socialista de Menorca. La sentencia, que puede recurrirse ante la Audiencia, impone a los dos periodistas sendas multas de 18 meses a 180 euros por mes y una indemnización de nueve mil euros. La condena se deriva de una serie de artículos publicados entre febrero y marzo del 2003 en los que se acusó injustamente a Carreras de corrupción en un caso urbanístico.
http://www.diariodemallorca.es/secc...mEjemplar=1538&pIdSeccion=2&pIdNoticia=264495

A El Inmundo no diuen res!! (de moment)

Ja veurem si ataquen personalment al jutge o que :rofl:
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
Ja que has obert aquest fil, també podriem fer menció de totes aquelles relacións d'amor i odi que hi ha entre diferents medis (o personatges que els representen) i/o altres personatges. En tenir-ne més podem fer un ranquing!! :lol:


-Inda vs. Munar

-Inda vs. Serra

-Serra loves Munar

-Inda vs. Cursach

-Inda loves Fundació Educació i Familia

-Rabasco vs. Inda

-Pedro J. vs. Joan Puig

-Nigorra loves Carlos Delgado

-Jaume Massot loves Eugenio Hidalgo

...
XD Més més!
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Això aviat semblarà salsa rosa... :rofl:

Munar durà als jutjats la campanya de «difamació» després d'eleccions
Anuncia que a partir de dia 28 de maig denunciarà el diari 'El Mundo'


J.T.Palma.
La presidenta del Consell de Mallorca i candidata d'UM al Consell i al Govern, Maria Antònia Munar, posarà en mans de la Justícia la «campanya de difamació» que, segons ella, ha portat a terme el diari El Mundo-El Día de Baleares contra la seva persona, la seva família, el seu partit i el Consell mateix. Ho farà a partir de dia 28 de maig, l'endemà de les eleccions, i independentment de quins siguin els resultats electorals. Així ho ha anunciat Munar, que es considera «greument atacada» pel que, des del seu partit, defineixen com una «campanya de desprestigi amb difamacions i calúmnies» impulsada per aquest rotatiu durant els darrers quatre anys. Per això, durà el cas als tribunals, perquè aquests actuïn en conseqüència i determinin si hi ha responsabilitats. «Durant aquest temps la presidenta no ha dit res i ha aguantat. I, a més, ha fet un gran esforç perquè ningú del seu entorn no contestàs a les provocacions», assegurà el director de Comunicació del Consell de Mallorca, Antoni Martorell. La decisió de Munar, d'encetar la via judicial, obriria el camí perquè altres persones del seu entorn que es consideren agreujades -una vintena- també presentassin denúncies.

Serà l'endemà de les eleccions que la candidata d'UM posarà en mans dels seus advocats tota la informació recollida perquè presentin les demandes pertinents. Ells seran els qui decidiran quina via judicial s'empra. Segons Martorell, tant el diari en qüestió com el PP «han pretès judicialitzar l'actuació del Consell, però nosaltres no hem caigut en la trampa». El responsable insular recordà que el director del diari El Mundo-El Día de Baleares i un dels seus redactors han estat condemnats per un delicte continuat de calúmnies per informacions sobre el 'cas Estribor' i l'exbatle de Maó, Borja Carreras-Moysi, que hauran d'indemnitzar amb 9.000 euros. Martorell també recordà que s'ha condemnat aquest diari per informacions relacionades amb l'expresidenta d'Eivissa, Pilar Costa.
http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+3+183145
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #7 ·

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #10 ·
En comptes de fixar-se en La Real, el segon cinturó, la marginació d'algunes barriades... no, la culpa es del .cat :crazy:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Jo per mi que ni n'Eduardo Inda se les creu :eek:hno:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #13 ·
Atenció, continuam amb el show!

IB3 veta a Inda en sus programas para no ‘molestar’ a Munar mientras negocia con Matas
El director de EL MUNDO/El Día de Baleares fue apartado de 'Balears Dematí' y de la tertulia de Carlos Dávila para evitar voces críticas contra Munar mientras negocia posibles pactos con Matas


PALMA.- La cadena de radiotelevisión pública balear, IB3, ha vetado esta semana al director de EL MUNDO/El Día de Baleares, Eduardo Inda, en dos de sus programas dedicados al análisis de la actualidad política de las islas. A tenor de las explicaciones que sus dirigentes ofrecieron a consultas del periodista, por una única razón: para no molestar a Maria Antònia Munar mientras se negocian los pactos de gobierno a nivel autonómico.

Inda, cuya colaboración en las tertulias televisivas de análisis de la actualidad ha venido siendo habitual, tenía previsto acudir esta semana a dos programas de la citada cadena, Balears Dematí y Mira lo que hay, presentados por Ángela Seguí y Carlos Dávila respectivamente. La semana pasada, como en tantas otras ocasiones, Inda había sido invitado a la emisión preelectoral de ambos programas e inicialmente debía acudir tras los comicios.

Sin embargo, a mediados de esta semana el periodista recibió la noticia de que su presencia había sido descartada de Balears Dematí, donde estaba previsto que participase el miércoles por la mañana. Al ver que nadie le avisaba, se puso en contacto con miembros de la cadena. Según le explicó la directora general de IB3, Maria Umbert, no era «prudente» que acudiera al espacio público a expresar sus opiniones ya que eso podría «molestar» a Munar. Y en consecuencia podrían verse afectadas las negociaciones entre UM y el PP de Jaume Matas para un posible pacto al frente de las instituciones. Un día más tarde fue Carlos Dávila el que le comunicó a Inda que su participación en la emisión del jueves había sido eliminada por esas razones. A la tertulia de Dávila emitida el jueves 31 acudieron los mismos periodistas que fueron la semana previa a las elecciones. Todos menos Inda. Entre ellos, dos destacados periodistas del Diario de Mallorca y del Grupo Serra. Pero nadie de El Mundo/El Día de Baleares.

El diario que dirige Inda ha desvelado el rosario de escándalos que ha protagonizado la presidenta de UM y actual socia del PP al frente del Consell de Mallorca. Un cúmulo de presuntas irregularidades que tienen como exponente principal casos como la concesión de subvenciones públicas a asociaciones integradas por miembros y altos cargos de UM -bautizada como La Piñata-, el pelotazo urbanístico de Son Massot o el hecho de que la presidenta alterne su cargo público y sus competencias en el diseño de las carreteras insulares con la participación en una empresa familiar dedicada al transporte de grava. Actualmente la Fiscalía investiga algunos de estos casos.
http://www.elmundo-eldia.com/2007/06/02/illes_balears/1180735215.html

Conspiracions rules!
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #15 ·
^^ Què no hi havia una vaga, a IB3? Serà això!
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Discussion Starter · #17 ·
^^ Crec que perquè hi havia molta gent subcontractada (ja saps, a qualque productora)... i se volien carregar la productora aquella, o algo aixi... pero vamos, aixo ho haurieu de saber millor els que viviu alla!! ¬¬'
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
Puta IB3, per mi que la liquidin i dediquien els 74€M que mos costa cada any a coses útils.

És que es patètic, cada balear paga 6 €uros cada més per mantenir aquesta birria de tele que manipula i distorsiona :bash:
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
Si consell i govern estiguessin en ses mateixes mans, es podria mirar de fusionar [M] i IB3, ja que sa primera encara té moltes hores sense emisió de programes, i sa segona emet cada programet que fa pena. O si de cas fer-les tipo TV3 C33, o punt2 (un canal general i un altre més rollo cultural). És a dir, es podriem aprofitar ses mateixes instalacions, que a IB3 van sobrats, llevar programes xorra tipo es que fan es migdies de canta-concurs o es debat aquell de temes intrascendents den Joan Montse, treure presentadors famosos, i ficar-ne de locals que lo que se tracta és de promocionar-los i de reduir costos. També podrien gastar-se manco duros en decorats, i posar ses pelis que mos regalava TV3.
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
1 - 20 of 40 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top