SkyscraperCity Forum banner

,

Lampa

1319 Views 12 Replies 8 Participants Last post by  krzewi
1 - 13 of 13 Posts
Stary dobry Admirał zawinął do UPC i zrobiło się jasno, a na konkurentów padł cień. Jak dla mnie na razie najlepsza praca w tej edycji. Wreszcie!
Cropa też trzeba umieć odpowiednio skomponować.
Nie crop, to dwa zdjęcia z dwóch miejsc tylko tego samego :D Ta lampa mnie bardzo zauroczyła i powstała taka mikro seryjka :)
Stary dobry Admirał zawinął do UPC i zrobiło się jasno, a na konkurentów padł cień. Jak dla mnie na razie najlepsza praca w tej edycji. Wreszcie!
A moze Ty w koncu zawiniesz do UPC; odpowiedni sprzet podobno masz, duzo gadasz;) to moze w koncu bys cos pokazal, tym bardziej, ze mieszkasz we Wroclawiu, gdzie o miejska fotke chyba nie trudno. Nie to, zebym nalegal, czy wywieral presje, ale po prostu chetnie bym zobaczyl lub nawet ocenil, Twoja tworczosc. Nie boj sie, wal smialo:)
Co do zdjecia, to jakos do mnie nie trafia, w przeciwienstwie do Konstrukcji, poza tym denerwuje przepalenie w prawym gornym, 7/10.
A moze Ty w koncu zawiniesz do UPC; odpowiedni sprzet podobno masz, duzo gadasz;) to moze w koncu bys cos pokazal, tym bardziej, ze mieszkasz we Wroclawiu, gdzie o miejska fotke chyba nie trudno. Nie to, zebym nalegal, czy wywieral presje, ale po prostu chetnie bym zobaczyl lub nawet ocenil, Twoja tworczosc. Nie boj sie, wal smialo:)
Co do zdjecia, to jakos do mnie nie trafia, w przeciwienstwie do Konstrukcji, poza tym denerwuje przepalenie w prawym gornym, 7/10.
Nie wolno gadać, komentować? Czy to jest zabronione w regulaminie UPC. Nam skajtałera, póki co, nie wybudują więc nie będziemy mieć w najbliższym czasie choćby jednego takiego cienia, jak te Twoje amerykanckie ;)
Krzycho, w moim podpisie masz odnośniki do trzech zwycięskich konkursów. Już nie liczę samych uczestnictw w finale. Raz ma się wenę twórczą lub jest się we właściwym miejscu i właściwym czasie, a innym razem nie.

Inna sprawa, że gdybym mieszkał np. w NY to wystarczyłoby poczekać na fajne światło i cykać panoramki wieżowców ze statywu na długim czasie, i można by wchodzić do finału co dwa tygodnie. :lol: Poza tym w USA świetnie sprawdzałoby się streetphoto, którego brakuje mi w UPC, tylko te fasady i fasady.

Trudniej zrobić zdjęcie oszczędne, proste w wyrazie, jak "Lampa" i na temat - łatwiej przeładować szczegółami i jechać na szansie, że zawsze temat się tam odnajdzie.
lampa, dobre ale czegoś mu brakuje. 8
Krzycho, w moim podpisie masz odnośniki do trzech zwycięskich konkursów. Już nie liczę samych uczestnictw w finale. Raz ma się wenę twórczą lub jest się we właściwym miejscu i właściwym czasie, a innym razem nie.
Rzeczywiscie, przepraszam za ignorancje, teraz tego golabka nawet kojarze, nie wiedzialem, ze to Ty (tzn nie ten golabek;)). No coz, kazdy lubi cos innego, ciezko jest wszystkim na raz dogodzic.

Inna sprawa, że gdybym mieszkał np. w NY to wystarczyłoby poczekać na fajne światło i cykać panoramki wieżowców ze statywu na długim czasie, i można by wchodzić do finału co dwa tygodnie. :lol: Poza tym w USA świetnie sprawdzałoby się streetphoto, którego brakuje mi w UPC, tylko te fasady i fasady.

Trudniej zrobić zdjęcie oszczędne, proste w wyrazie, jak "Lampa" i na temat - łatwiej przeładować szczegółami i jechać na szansie, że zawsze temat się tam odnajdzie.

Jak ja bym mieszkal we Wroclawiu, to wystarczyloby poczekac na dobre swiatlo i cykac wypasione panoramki zabytkow....itp itd i tez mozna wchodzic do finalow, nawet co tydzien, ale oczywiscie nie kazdy musi miec czas i ochote czesto biegac po miescie z aparatem, to zrozumiale, nie mam o to do Ciebie pretensji:)
Nie wolno gadać, komentować? Czy to jest zabronione w regulaminie UPC.
A czy ja powiedzialem, ze nie wolno?:nuts:

Nam skajtałera, póki co, nie wybudują więc nie będziemy mieć w najbliższym czasie choćby jednego takiego cienia, jak te Twoje amerykanckie ;)
Oh, biedactwo, mam Ci wspolczuc, czy o co Ci chodzi?;)

Koniec OT z mojej strony
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.