Stary dobry Admirał zawinął do UPC i zrobiło się jasno, a na konkurentów padł cień. Jak dla mnie na razie najlepsza praca w tej edycji. Wreszcie!
A moze Ty w koncu zawiniesz do UPC; odpowiedni sprzet podobno masz, duzo gadaszStary dobry Admirał zawinął do UPC i zrobiło się jasno, a na konkurentów padł cień. Jak dla mnie na razie najlepsza praca w tej edycji. Wreszcie!
Nie wolno gadać, komentować? Czy to jest zabronione w regulaminie UPC. Nam skajtałera, póki co, nie wybudują więc nie będziemy mieć w najbliższym czasie choćby jednego takiego cienia, jak te Twoje amerykanckieA moze Ty w koncu zawiniesz do UPC; odpowiedni sprzet podobno masz, duzo gadaszto moze w koncu bys cos pokazal, tym bardziej, ze mieszkasz we Wroclawiu, gdzie o miejska fotke chyba nie trudno. Nie to, zebym nalegal, czy wywieral presje, ale po prostu chetnie bym zobaczyl lub nawet ocenil, Twoja tworczosc. Nie boj sie, wal smialo
Co do zdjecia, to jakos do mnie nie trafia, w przeciwienstwie do Konstrukcji, poza tym denerwuje przepalenie w prawym gornym, 7/10.
Rzeczywiscie, przepraszam za ignorancje, teraz tego golabka nawet kojarze, nie wiedzialem, ze to Ty (tzn nie ten golabekKrzycho, w moim podpisie masz odnośniki do trzech zwycięskich konkursów. Już nie liczę samych uczestnictw w finale. Raz ma się wenę twórczą lub jest się we właściwym miejscu i właściwym czasie, a innym razem nie.
Inna sprawa, że gdybym mieszkał np. w NY to wystarczyłoby poczekać na fajne światło i cykać panoramki wieżowców ze statywu na długim czasie, i można by wchodzić do finału co dwa tygodnie. :lol: Poza tym w USA świetnie sprawdzałoby się streetphoto, którego brakuje mi w UPC, tylko te fasady i fasady.
Trudniej zrobić zdjęcie oszczędne, proste w wyrazie, jak "Lampa" i na temat - łatwiej przeładować szczegółami i jechać na szansie, że zawsze temat się tam odnajdzie.
A czy ja powiedzialem, ze nie wolno?:nuts:Nie wolno gadać, komentować? Czy to jest zabronione w regulaminie UPC.
Oh, biedactwo, mam Ci wspolczuc, czy o co Ci chodzi?Nam skajtałera, póki co, nie wybudują więc nie będziemy mieć w najbliższym czasie choćby jednego takiego cienia, jak te Twoje amerykanckie![]()