SkyscraperCity Forum banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Weestwel?
Joined
·
1,713 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Willekeurige dingen. Nulachtenvijftig enzo.

Vanaf het Stephenson viaduct, het bekende plaatje:


Ook ergens in die buurt:


058-Zuid:


Hond en fiets:


Doelesteeg:


Meer niet!
 

·
Registered
Joined
·
63 Posts
Leuke foto’s weer rdj. Jammer dat het rondom de Achmea-toren zo stil is. Ik had gehoopt dat er inmiddels in het midden van foto nummer twee een ranke woontoren zou staan.
 

·
My train goes everywhere!
Joined
·
2,792 Posts
Mooie reeks, vooral die trekvaart... alleen jammer dat het flatgebouw het ontsiert...
 

·
Registered Immigrant
Joined
·
217 Posts
Achmea toren had volgends mij wat breder gekunt, en lager. 115m voor zo'n kliene stad? ik vind het belachelijk. Mijn neef woont daar vlakbij en hij hoorde dat er ruimte is voor maar 23 mensen per verdieping!

Voor de rest vind ik Leeuwarden een prachtig stad; ik ben nog steds trots op m'n geboorteplek! Ik heb gewoon een hekel aan die Toren. :|
 

·
Registered Immigrant
Joined
·
217 Posts
nou, ik vind het wel een mooie toren hoor (qua uiterlijk)....maar het is gewoon niet nodig in zo'n klien stad. Ook als het in een andere stad werd gebouwd, moest het nog steds wat breder. 23 mensen per verdieping is gewoon zonder van het geld.

bedankt iig voor het respect ;)
 

·
Weestwel?
Joined
·
1,713 Posts
Discussion Starter · #14 ·
La Tour is ook niet nodig, die had je ook kunnen uitsmeren over het troosteloze stuk bedrijventerrein eromheen. Nodig is iets zelden, en hoogbouw al helemaal niet hier in Nederland. Dat is dan ook niet de reden dat je zo'n gebouw neerzet.
 

·
Weestwel?
Joined
·
1,713 Posts
Discussion Starter · #15 ·
Ps. die 23 mensen per verdieping (we gaan er maar even vanuit dat het waar is, ik heb er nog nooit van gehoord), is dat voor de onderste of de bovenste verdiepingen. Zoals je mischien kunt zien zijn de onderste pak em beet 20 verdiepingen wat groter door het grijze stuk.
 
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top