SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 43 Posts

·
Registered
Joined
·
2,200 Posts
Discussion Starter · #1 ·

Bouwkranen van De BoulevardIn één week is de lente echt begonnenDagmarktHet cityteam in actieBusstation Van HeekpleinBouwkranen torenen uit boven de marktBoulevard 1945Even uitrusten...In de schaduw van de BijenkorfVoormalige politiebureau en DeltaflatDe middag loopt ten einde, gedachten gaan uit naar de comfortabele nieuwe tuinstoelenLangestraatIdemOude MarktDomweg gelukkig in de NoorderhagenSluitingstijd in de ZuiderhagenOpruimen en wegwezen

:)
 

·
Registered
Joined
·
4,042 Posts
Lente in Twente, Lente in Twente, het leven is zo slecht nog niet. :dance2:

Heb ik al eens gezegd dat ik de Hermestoren veel te klein vind? Je hebt dat enorme blok van de Bijenkorf en Holland Casino, die toren vind ik daar niet zo mooi mee in evenwicht. Deze had wel een stukje hoger gemogen.
 

·
Registered
Joined
·
674 Posts
Heerlijk iedereen weer buiten, lekker lang eten op de oude markt, tja best lekker zo, leuke fotoreeks, soms wat onscherp. De aegonflst verdient ook eens een renovatie.
 

·
ruiten drie
Joined
·
868 Posts
Goed weer, leuke sfeer. :)
De Noorderhagen staat er haast on-Enschedees op. Mooi.
 

·
ruiten drie
Joined
·
868 Posts
O ja, stom van me. :)
Enschede is in elk geval goed bezig met het opwaarderen van deze paar straten (ook de Pijpenstraat en Walstraat), die gelukkig nog enige historische waarde hebben. Er moet nog veel worden opgewaardeerd, maar de gemeente doet met de stimuleringsbijdrage goede zaken. Het potentieel is er wel.
 

·
Wereldburger
Joined
·
847 Posts
Leuke serie.

Even een vraagje wat je niet verkeerd moet begrijpen. Waarom heet dit topic niet gewoon "Lente in Enschede" . Toen ik de titel las dacht ik dat er foto's tussen zaten van heel Twente. Of komen die nog?
 

·
Wereldburger
Joined
·
847 Posts
O? Dus als ik "Lente in Nederland" open en foto's post van Hengelo dan mag het ook omdat ik vind dat dat lekkerder klinkt?
 

·
First Lady HHF
Joined
·
994 Posts
Ik vermoed als ie met pensioen is aangezien er in Twente weinig werkgelegenheid is. Zo geweldig is het daar dus ;)
 
1 - 20 of 43 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top