SkyscraperCity Forum banner

LJUBLJANA | Aleja | Nakupovalno središče / Shopping centre

225408 Views 874 Replies 108 Participants Last post by  dunker86
1 - 13 of 875 Posts
Imam občutek, da bo na koncu tisti "diamantni" del bil samo v ospredju, ostalo zna bit pleh ala City Park, kot vidimo na zadnji sliki. Se motim?
Imate kakšne ideje kako se bo ta exterior staral (estetski vidik)? Po mojem zelo slabo.
  • Like
Reactions: 1
Aleja bo po vsej verjetnosti za nekatere tudi "kafič" in kraj, kjer lahko na hitro skočijo po kosilo med službo. Na veliko slabši lokaciji je Supernova v Kopru in tudi tam najdeš domačine, ki delajo v sosednjih poslovnih zgradbah. Preveč se ozirate na nakupovanje vsakdanjih zadev.
  • Like
Reactions: 2
Tako. Potem pa kako izložbo opaziš, prideš nazaj in že si ujet. Alejec.
  • Like
Reactions: 1
Jaz tudi ne vidim problema :) Objekt bo zagotovo šibal. Me pa zanima kako bo promet v na AC priključkih izgledal. Povezava čez železnico na AC uvoz Stegne bi bil zelo primeren. Ne pravim, da bo Aleja kar naenkrat povzročila kolaps, ampak prometa bo definitivno več. Če prištejemo še stolpnico Peca, bi bilo že zrelo za Litostrojsko preuredit. Še posebej če imajo v mislih kaj s Korotanskim.
See less See more
Hooters bi bil perfekten. Še okoliška populacija iz Šiške bi dobila službe, imajo vse pogoje.
  • Like
Reactions: 2
Tak, da vzamem kot dejstvo, da je delo v Hooters ponižujoče za žensko (in za obiskovalca tudi - po mojem mnenju). Tak, da se je zadnjič zgražal nad neodgovornostjo mladih v Šiški, ki so kljub opozorilu proti smetenju metali smeti na tla 5m stran od koša, da "ti pokaže kak king je". Predvsem pa tak, da se ne užalim, kot se danes mnogi hitro užalijo. Preboli občasno kritiko družbe, tudi če ni na prvo žogo očitna. Upam, da ne vzameš vse na prvo žogo - velja za oba.

Sploh pa, Jurij, ne bit trigger happy Jurij, ker se prav nič ne ocenjujem v prejšnjem postu. Več kot očitno je, da sem ciljal na populacijo Šiške in žal imam s tem predelom ZELO slabe izkušnje. Mogoče pa rabi Ljubljanski šolski sistem injekcijo sredstev ali nekaj, ker je več kot očitno, da domača populacija nazaduje. Ne želim si, da bi mladina pristala v Hootersu.

Boljše? Bolj nazorno? Se lahko vrnem na raven "kretena", Hameson?
See less See more
Na polno tudi na instagramu oglašujejo. Očitno ciljajo mlade? Ali pa se v očeh algoritmov jaz staram :lol:
Trenutno bi še Muji imel stalne stranke..
  • Like
Reactions: 1
Isuse dragi, prosim ne Hooters teme odpret 😂
  • Like
Reactions: 3
McD ima prednost, da je visoko standardiziran. Kam lepše, kot ko se znajdeš na turistični avanturi v nepoznanem mestu in cel lačen opaziš McD. Veš, da ni presežek, veš, da ni lokalna kuhinja, ampak veš kaj dobiš. Točno zato je smiselno McD odpret praktično direkt čez cesto obstoječega (v primeru Aleje). Bližina stranki. Kanibalizacija enega McD drugemu je v tem primeru zanemarljiva.
See less See more
  • Like
Reactions: 2
1 - 13 of 875 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top