Zaradi zamude pri gradnji se center v 2019 še ne bo odprl. Sedaj je plan odpreti čim hitreje v 2020, finalni datum še ni določen.
Desigual ne spada v skupino Inditex, spada pa npr. Massimo Dutti.Jaz kar težko verjamem da ne bo niti 1 trgovine od Inditexa notri. Če se ne motim v to spada Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Desigual.
Center bo velik, Spar trgovina bo manjša kot v CityParku in ravno Inditexovih trgovin je v Ljubljani v primerjavi z ostalimi mesti v Sloveniji (npr Celje) malo.
Trgovski center bo odprl svoja vrata 19.3. v četrtek ob 9.00 - enako kot vsi ostali v Sloveniji. Je pa odpovedan VIP dogodek 18.3, uradni otvoritveni dogodek (koncerti itd.) 19.3. in pa vikendaški late night shopping. Možnost, da se ne bo odprl je samo ta, če bo prepovedano obratovanje vseh trgovskih centrov v državi.Glede na vse slabše razmere je odprtje malo verjetno, vsaj ne celotnega centra
Odkar so uradno odprli center se v 3 nadstropje ne da - jaz pa sem slike na žalost že zbrisal :/ Je pa zanimivo, koliko otrok in staršev je bilo danes pri "koloparku". sigurno 30 otrok na skirojih in kolesih.Ima kdo kakšno sliko od food courta in zgodnje terase? Do zdaj sem videl samo slike in videje iz prvih 2eh štukov. Drugače pa zgleda projekt zelo celostno narejen in precej bolj edinstven kot drugi trgovski centri v LJ. Mi je pa res škoda kako niso morali za food court pripeljati usaj KFC-ja in recimo Starbucksa. Kakor smo že ratal turistični v LJ pa se ameriških verig (razen McDonalds, Burger King in Subway) zelo radi otepamo. Pa ne rečem da ne bi smeli priložnost dobiti slovenski biznisi, ki so po navadi kar kvalitetni ampak glede na to da se tako kot trgovine povsod že podvajajo bi lahko malo osvežili s kakšno novo multinacionalko.