A se že ve kako se bo center imenoval?
Jaz kar težko verjamem da ne bo niti 1 trgovine od Inditexa notri. Če se ne motim v to spada Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Desigual. To so brandi, ki privabljajo kupce in takih brandov na slovenskem tržišču ni veliko. Ker drugače bo nabor trgovin na ravni Mercator centra, ki ravno zaradi tega caplja za npr Supernovo, ker ima Modiano nima pa H&M.Skupine Inditex ne bo v Šiški in s tem tudi ne Zare Home.
glede nato, da bo 80 trgovin, bomo verjetno res mogli še malo počakat. Morda pa bo ponudba na koncu dobra.Kolikor vem so zaenkrat predstavili šele 17 trgovin.
Ravnokar se je odprl Super Pšanc na Trubarjevi. En izpostavo imajo pa že imajo malo naprej od Dolgega mosta.No, glede na priljubljenost "pohanega" piščanca in perutničk ter bedrc z žara, me res čudi, zakaj ni takšne fast food ponudbe še v kakšni lokalni "verižni" fast food izvedbi. Kot se je to npr na področju burgerjev že zgodilo s Hood Burger, Hot Horse, Lars&Sven, ...
Jah pa si svoji mami kdaj rekel naj še ona naredi kakšno svetovalno uro? In a je kdo povedal upokojencem naj svoj dober penzion raje porabijo samo v eni trgovini. Škoda njihovega časa, da hodijo za 1 euro v Hofer, Lidl, Eurospin. :bash: Eni forumaši tukaj se mi zdi, da nimate stika z realnostjo v Sloveniji.Moja mama ve za vsak teden za vsak izdelek za vsako trgovino. V času, ko ona razmišlja o tem, naredim jaz kakšno svetovalno uro in sem precej bolj v plusu kot ona.
Meni je KFC všeč in kadarkoli sem v tujini obiščem KFC, zato bi bila zame to dobrodošla pridobitev. Za turiste mi pa dol visi, že tako se mi zdi, da se preveč ponudbe v LJ prilagaja najprej turistom šele potem meščanom. Mi je pa zanimivo, da toliko ljudi moti KFC oz. druge mednarodne verige, saj ni treba trošit tam in je stvar rešena. Prostora je za vse dovolj.Res ne razumem kaj bi bila lahko dodana vrednost nekega KFC-ja? Ali Starbucksa? V kakšnem smislu je to osvežtev? A ni s perspektive popotnika osvežitev ravno to, da ni v vsakem mestu enainista gostinska ponudba?
Tudi Citypark ima 3 etaže na enem malem delu - pri Humanicu. Ima pa Aleja še parkinge v 2 etažah (torej ima 5 levelov), če se ne motim.City park ima 2 etaži mimogrede. Aleja pa 3 etaže kolikor vem.
Sem pa zadnjič bil v CD in moram potrditi Skapretovo videnje in opažanje. Rakuševa je zdaj polna življenja. Celo poslovni pritlični prostori v dvorih se polnijo. Se prav čuti efekt Aleje. Čeprav navadna škatla ampak je neko frekvetnost v prostor prinesla.