SkyscraperCity Forum banner

LJUBLJANA | Aleja | Nakupovalno središče / Shopping centre

225589 Views 874 Replies 108 Participants Last post by  dunker86
21 - 40 of 875 Posts
En mali update :)

Temelji na strani celovške so že vkopani. Pločnik na Rakuševi pa so odstranili - verjetno ga bojo navezali na bodoči plato pred centrom.

See less See more
3
  • Like
Reactions: 5
Dajte no malo spremljat no. Spar šiška ima že en mesec lasten thread. Drugače super slike.
Dajte no malo spremljat no. Spar šiška ima že en mesec lasten thread. Drugače super slike.
In kaj pomeni ta komentar na threadu, kjer je prav Spar? A je še kakšen Sparov thread?
In kaj pomeni ta komentar na threadu, kjer je prav Spar? A je še kakšen Sparov thread?
Vklopi možgane :D Očitno je oseba objavila v thread Ljubljana projekti in je keber kot mod to zdaj premestil sem. Pozabil je pa moj komentar zbrisati.
Ali kdo mogoče ve kje točno naj bi bil vhod v garaže s strani obvoznice?
Ali kdo mogoče ve kje točno naj bi bil vhod v garaže s strani obvoznice?
Ob stavbi AC. Tam, kjer je bil uvoz na njihovo parkirišče je sedaj razširjena uvoz/cesta z malim otokom med pasovi.
SPAR Šiška - 9. 3. 2018

Tole sem ravnokar našel na FB, glede na vreme na fotkah gre za svežo robo.

See less See more
3
  • Like
Še ena sveža s FB:

EDIT: VIR: FB Gradbeništvo Ravmanovski (hvala Solčavec)
See less See more
@LEFI

Drugič navedi bolj natančen vir, FB ni dovolj.
Še ena sveža s FB:

EDIT: VIR: FB Gradbeništvo Ravmanovski (hvala Solčavec)
Tale Ravmanovski je sicer ena malček sumljiva firma. Pravijo, da po damping cenah poberejo vsa dela z dolecenimi zmagovalci razpisov, s podizvajalci pa podpisujejo pogodbe po visjih cenah kot so izposlovali pri narocniku (zmagovalcu razpisa).
Upam da je to vse rekla kazala drugace bo spet kubik s.p.jev ostalo opecenih.

Sicer po bilancah v 2 letih rast prometa 2x, rast k.r. zadolzenosti 3x, rast terjatev 5x..
See less See more
  • Like
Reactions: 1
En update od včeraj - dela se na polno, čeprav bistvenega napredka še ni zaznati.

So pa zaprli Rakuševo ulico v obe smeri in začeli s priklopom komunalne insfrastrukture. Zapora bo predvidoma do sredine avgusta.

See less See more
3
  • Like
21 - 40 of 875 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.