Prejšnji teden vem da so odstranjevali kontejnerje od gradbincev, tako da tam je zemlja še vsa uničena. Ampak vse te malenkosti se bodo uredile v kratkem.
Odkar so uradno odprli center se v 3 nadstropje ne da - jaz pa sem slike na žalost že zbrisal :/ Je pa zanimivo, koliko otrok in staršev je bilo danes pri "koloparku". sigurno 30 otrok na skirojih in kolesih.Ima kdo kakšno sliko od food courta in zgodnje terase? Do zdaj sem videl samo slike in videje iz prvih 2eh štukov. Drugače pa zgleda projekt zelo celostno narejen in precej bolj edinstven kot drugi trgovski centri v LJ. Mi je pa res škoda kako niso morali za food court pripeljati usaj KFC-ja in recimo Starbucksa. Kakor smo že ratal turistični v LJ pa se ameriških verig (razen McDonalds, Burger King in Subway) zelo radi otepamo. Pa ne rečem da ne bi smeli priložnost dobiti slovenski biznisi, ki so po navadi kar kvalitetni ampak glede na to da se tako kot trgovine povsod že podvajajo bi lahko malo osvežili s kakšno novo multinacionalko.
Meni je KFC všeč in kadarkoli sem v tujini obiščem KFC, zato bi bila zame to dobrodošla pridobitev. Za turiste mi pa dol visi, že tako se mi zdi, da se preveč ponudbe v LJ prilagaja najprej turistom šele potem meščanom. Mi je pa zanimivo, da toliko ljudi moti KFC oz. druge mednarodne verige, saj ni treba trošit tam in je stvar rešena. Prostora je za vse dovolj.Res ne razumem kaj bi bila lahko dodana vrednost nekega KFC-ja? Ali Starbucksa? V kakšnem smislu je to osvežtev? A ni s perspektive popotnika osvežitev ravno to, da ni v vsakem mestu enainista gostinska ponudba?
Seveda, da obstajajo. Imenujejo se ljubljančaniNe morem verjeti, da obstajajo ljudje, ki bi ob svojem stanovanju raje imeli prazno gradbeno jamo, kot pa urejeno sosesko.
City park ima 2 etaži mimogrede. Aleja pa 3 etaže kolikor vem.Da delim še svoje mnenje...Meni je bil zelo všeč tisti atrij, ko je res velik odprt prostor, npr. City park ima samo eno nadstropje, dobro so precej višji stropi tam. Veliko trgovin še ni bilo odprtih, ampak ko sem se sprehodil po prvem nadstropju se mi ni zdelo nič posebnega, na nivoju super nove, od znoraj ne izgleda tako pompozno, ravn nasprotno, precej manjše, dobro nisem šel v Interspar...tudi v Supernovi je Muller v 2 nadstropjih npr. Potem je bila še zapora za v 3. štuk, ampak nič ne de, sem šel mimo...gor je Vino&Ribe, McDonalds, Imperio Mexicana, Lars and Sven..nič kar še nismo videli....škoda. Osebno bi si res želel KFC, v tujini ga skoraj obvezno poiščem. Meni se zdi kriminalno da ga še ni v Ljubljani, v celi SLO je samo eden (blizu Maribora).
Pol grem še na streho, ok tisto je pa kar hudo, igrišče za basket je sicer kot da si v neki kletki, poleti bo tam pasje vroče...
v glavnem, nič (tako) posebnega, fajn je Zvezda na vogalu, tista krožna so malo zoprna, sem se kar malo lovil, v garažo pa nisem šel.
LaToya je enkrat rekla:"Ne morš met vsega. Al pa ja no. Ne vem no."Ne morem verjeti, da obstajajo ljudje, ki bi ob svojem stanovanju raje imeli prazno gradbeno jamo, kot pa urejeno sosesko.
Tudi Citypark ima 3 etaže na enem malem delu - pri Humanicu. Ima pa Aleja še parkinge v 2 etažah (torej ima 5 levelov), če se ne motim.City park ima 2 etaži mimogrede. Aleja pa 3 etaže kolikor vem.
Sem pa zadnjič bil v CD in moram potrditi Skapretovo videnje in opažanje. Rakuševa je zdaj polna življenja. Celo poslovni pritlični prostori v dvorih se polnijo. Se prav čuti efekt Aleje. Čeprav navadna škatla ampak je neko frekvetnost v prostor prinesla.