SkyscraperCity Forum banner

Lleida | Hotel Natura (Juli Capella) | 15 pl | Cancel·lat

8135 Views 33 Replies 18 Participants Last post by  adriasapi
Cappont tindrà un hotel de disseny de dotze plantes amb mirador i piscina al terrat

L'avinguda Estudi General, que uneix el pont de la Universitat amb la vella N-II, estarà coronada per un hotel de dotze plantes i quatre estrelles de disseny avantguardista. L'edifici el promou l'empresa saragossana Eizasa, és obra de l'estudi de l'arquitecte Juli Capella i podria estar construït a finals del 2008. Comptarà amb 95 habitacions, la meitat 'suites' apartament, i tindrà un 'hall' descobert, una zona de 'wellness' al terrat, plaques solars que generaran tota l'aigua calenta de l'edifici i un mirador de 180 graus amb una vista privilegiada de la ciutat i els voltants.

--

SEGRE.
1 - 20 of 34 Posts
LLEIDA | Hotel Natura (Juli Capella) | 15 pl | Aprovat

:rock: :rock:


Cappont powa!
Sembla que amb diferència LLeida és després de BCN, la capital de provincia de Catalunya més dinàmica i amb més projectes! :D
^^ Més que res les altes ciutats no tenen algú donant la tabarra amb notícies durant anys. :D
Aqui una mostra de com serà l'hotel:
Per cert, la foto l'ha feta L'Ookido
Mmm.. sembla que les finestres tenen la mateixa forma que la planta de l'hotel?.. si no és així!... molt xulo!.. i si també té la forma de les finestres.. molt xulo!.. que bonic!!!!!!!!
Això també! :D Però no es veuen molts projectes en altres ciutats...
^^ Més que res les altes ciutats no tenen algú donant la tabarra amb notícies durant anys. :D
Té bona pinta. :cheers1:

A més, si no m'erro, estarà en una zona on no hi haurà res al vontat que li faci "competència". És a dir, que potser semblarà més alt del que és. :D
Com seria la planta d'aquest edifici? :? És que en aquesta foto no s'aprecia. Sembla més aviat un full aixecat i corbat. Serà el primer hotel 2D??? :D
Ja fa temps que vaig veure en algun lloc que en Lleida, en el barri de Cappont, farien un hotel de cuatre estrelles.
Que es veritat ?
^^ Aquest:No se sap res més encara. :dunno:
Sembla que ja l'han aprovat... És el que dedueixo de mon pare, que em va dir "ahir vaig llegir al SEGRE que han aprovat l'hotel nou de Cappont, el gratacel aquell de 70 plantes".

^^ Aquest:

Tant de bo que sigui de veritat i que ho facin l'hotel:banana:
I per quina part de Cappont estaria l'hotel ?
^^ Crec que davant el Comercial Mestre.


El web de l'arquitecte diu que tindrà 15 plantes: http://www.capellaweb.com/website/index.html :dunno:
El cuatro estrellas previsto en Cappont, listo en 2011

El Parador y el cinco estrellas de la carretera de Huesca no son los únicos proyectos hoteleros en marcha en Lleida. Además de estos dos nuevos establecimientos, Eizasa Hoteles promueve otro cuatro estrellas en la avenida Estudi General que estará listo en 2011 según confirmaron ayer fuentes de la empresa, que cuenta con seis establecimientos, tres en Zaragoza, uno en Jaca y otro, el Hotel Real, en la capital del Segrià.

El hotel, para el que se baraja el nombre de Natura, contará con 36 habitaciones y 59 apartamentos, se empezará a levantar a mediados de 2009, pero no funcionará hasta 2011, aunque Turisme de Lleida lo incluye en la “oferta posible” del bienio 2009-10.
Uaaauuuuu!! Què guapo aquest hotel. Juli Capella està fent molt bons treballs, m'agrada, m'agrada.

:cheers:
^^ El faran al solar "trapezoidal" d'aquesta cruïlla:Aquí es pot veure bé:

1 - 20 of 34 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top