SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 34 Posts

·
Moderator
Joined
·
28,842 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Cappont tindrà un hotel de disseny de dotze plantes amb mirador i piscina al terrat

L'avinguda Estudi General, que uneix el pont de la Universitat amb la vella N-II, estarà coronada per un hotel de dotze plantes i quatre estrelles de disseny avantguardista. L'edifici el promou l'empresa saragossana Eizasa, és obra de l'estudi de l'arquitecte Juli Capella i podria estar construït a finals del 2008. Comptarà amb 95 habitacions, la meitat 'suites' apartament, i tindrà un 'hall' descobert, una zona de 'wellness' al terrat, plaques solars que generaran tota l'aigua calenta de l'edifici i un mirador de 180 graus amb una vista privilegiada de la ciutat i els voltants.

--

SEGRE.
 

·
Filòleg arquitectònic
Joined
·
915 Posts
Mmm.. sembla que les finestres tenen la mateixa forma que la planta de l'hotel?.. si no és així!... molt xulo!.. i si també té la forma de les finestres.. molt xulo!.. que bonic!!!!!!!!
 

·
Registered
Joined
·
1,777 Posts
Com seria la planta d'aquest edifici? :? És que en aquesta foto no s'aprecia. Sembla més aviat un full aixecat i corbat. Serà el primer hotel 2D??? :D
 

·
Moderator
Joined
·
28,842 Posts
Discussion Starter · #17 ·
El cuatro estrellas previsto en Cappont, listo en 2011

El Parador y el cinco estrellas de la carretera de Huesca no son los únicos proyectos hoteleros en marcha en Lleida. Además de estos dos nuevos establecimientos, Eizasa Hoteles promueve otro cuatro estrellas en la avenida Estudi General que estará listo en 2011 según confirmaron ayer fuentes de la empresa, que cuenta con seis establecimientos, tres en Zaragoza, uno en Jaca y otro, el Hotel Real, en la capital del Segrià.

El hotel, para el que se baraja el nombre de Natura, contará con 36 habitaciones y 59 apartamentos, se empezará a levantar a mediados de 2009, pero no funcionará hasta 2011, aunque Turisme de Lleida lo incluye en la “oferta posible” del bienio 2009-10.


El web de l'arquitecte diu que tindrà 15 plantes: http://www.capellaweb.com/website/index.html :dunno:
 
1 - 20 of 34 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top