Czyli tak wygląda stolica najbogatszego kraju Europy
No wlasnie. Tez bardzo one mi sie podobaja! Stad podziwiam autora, ze pisze "ani nie gorzyste ani nie nizinne"......I fajne są te nagłe spadki wysokościDzięki za foty!
I Świata....Czyli tak wygląda stolica najbogatszego kraju Europy![]()
Fotosik tak glupio pozmniejszal... Musze powstawiac oryginalna wielkosc, przynajmniej bedzie sie lepiej ogladalo.BTW: Co takie małe fotki?
Nie do konca wiem, czy wiem o czym myslisz, ale byc moze mam takie zdjecie ale z nami na pierwszym planie, a takich nie wstawialem.widzę, że nie masz zdjęcia z gadającą głową Schumana![]()
Mialem to na mysli, poniewaz moim zdaniem jest pelno terenow plaskich (nizinnych), ale pelno tez spadkow (gorzystych), takze jednoznacznie nie potrafie okreslic uksztaltowania terenu. Na pewno jedno i drugieNo wlasnie. Tez bardzo one mi sie podobaja! Stad podziwiam autora, ze pisze "ani nie gorzyste ani nie nizinne"...
luksemburg nie tylo najbogatszym panstwem swiata ale tez stolica understatementu ... bogatctwa sie nie pokazuje. miasto luksemburg to jeszcze idzie, ale te pozostale wioski to jak prowincja niemiecka lub - jeszcze gorzej - francuska.No właśnieJakoś nie widać specjalnie tego bogactwa
![]()