1,165 Posts
Dragi forumasi,
Posle duze pazue, ponovo sam ostiao u inostransvo.
Ovog puta sam isao u zemlju koju dao sada nisam posetio a to je Nemacka tacnije grad Nirnberg.
Ovo putovanje je za mene bilo vise "poslovno" jer sam isao zbog sajma u Nirnbergu. Inace tematika sajma je bila rashlada a sajam se zove Chillventa. Sajam se odrzava na svake 2 godine, i meni je ovo bio moj prvi zvanicni sajam na kome sam bio kao reprezent neke firme. Od Kragujevca do Nirnberga ima oko 1300 km to je u mom slucaju bilo negde oko 13 sati voznje.
I deo : Madjarska
Ulazak u Madjarsku
Ova scena na njihovima auto-putevima mi se uopste ne svidja. Kao sto vidite, sleper pretice pikap. U nasoj zemlji ovo jos nisam video, mada je i ruzno zato sto vozaci kamiona koji kao sto znate koriste tempomat, preticu se medjusobno tako da se stvara velika guzva na auto-putevima
Radovi na putu u okolini Budimpeste
Zbog odvijanja radova na putu se stvorila ogormna guzva, ovo se samo mali delic te guzve
Dosli smo do kraja Madjarske, ovo je kao sto vidite granica sa Austrijom.
Nastavak sledi....
Posle duze pazue, ponovo sam ostiao u inostransvo.
Ovog puta sam isao u zemlju koju dao sada nisam posetio a to je Nemacka tacnije grad Nirnberg.
Ovo putovanje je za mene bilo vise "poslovno" jer sam isao zbog sajma u Nirnbergu. Inace tematika sajma je bila rashlada a sajam se zove Chillventa. Sajam se odrzava na svake 2 godine, i meni je ovo bio moj prvi zvanicni sajam na kome sam bio kao reprezent neke firme. Od Kragujevca do Nirnberga ima oko 1300 km to je u mom slucaju bilo negde oko 13 sati voznje.
I deo : Madjarska
Krenuo sam oko 3 sati ujutru, i negde oko 6 sati je bilo kada sam dosao do Madjarske. Na putu do granice nije bilo mnogo automobila. Takodje mi je trebalo 3 sata voznje do granice sa Austrijom. Nisam se zadrzavao u Madjarskoj tako da su ovde postavljene slike njihovog auto-puta.Madjarska je drzava u srednjoj Evropi. Granici se sa Slovackom,Ukrajinom,Rumunijom,Srbijom,Hrvarskom, Slovenijom i Austrijom. Glavni grad Madjarske je Budimpesta.
Ulazak u Madjarsku

Ova scena na njihovima auto-putevima mi se uopste ne svidja. Kao sto vidite, sleper pretice pikap. U nasoj zemlji ovo jos nisam video, mada je i ruzno zato sto vozaci kamiona koji kao sto znate koriste tempomat, preticu se medjusobno tako da se stvara velika guzva na auto-putevima

Radovi na putu u okolini Budimpeste

Zbog odvijanja radova na putu se stvorila ogormna guzva, ovo se samo mali delic te guzve

Dosli smo do kraja Madjarske, ovo je kao sto vidite granica sa Austrijom.

Nastavak sledi....