SkyscraperCity banner

1321 - 1340 of 1640 Posts

·
Registered
Joined
·
2,503 Posts
Romania deabea se trezeste incet, din somnul ratziunii...e mai greu acum, poate va fi mai bine ,datorita voua. Dar Canada, este in G7 !
Astepti mai mult!Vancouverul este mai aproape de China decit Toronto. Are si cea mai buna clima. Iar chinezii nu vin sa diversifice industria .Majoritatea au bani din smecherii . Blocurile se vind inca de la fundatie iar la coada cumparatorilor vezi doar citiva locali...
O sandrama afisata pt un milion juma'te, se vinde cu doua la vreun asiatic, prin telefon. O licitatie unde localii nu inving. multi se muta in suburbii, cu implicatii asupra locurilor de munca. Ati auzit de apartamente de 22 mp ( 240 sq.feet) inchiriate la 1000 dolari pe luna? Intr-o zona mai indepartata de DownTown ,Vancouver, un
apartament de 29 mp, se vindea anul trecut cu vreo 94 000 de dolari. Nu uitati de dobinzile de la banci, in Canada.
^^^^
Ar fii foarte interesant de vazut cum arata asemenea apartamente de 22 , respectiv 29 mp , in Canada ....ceva gen releveu , poze , nu de alta dar , poaten ne mai dumirim si noi de niste lucruri��

Mulţumim!

:cheers:
 

·
Registered
Joined
·
2,032 Posts
Draga Adriane, cred ca va trebui sa cauti pe Google , pote ceva de genul "microlofts in Surrey, Vancouver..." In Vancouver , primaria nu aproba construirea de condos ( proprietate ) mai mici de 398 square feet ( 36 mp) - pot fi rental. In Surrey, avind alte reguli s-au construit unele ( condo) de 27 mp cu un pret de la 139 000 dolari in sus. Ai mai multe sanse sa vezi planuri de apartamente din orasele Romaniei decit de la marii developeri de aici. Nu sint timizi. Nu le pasa, lumea se imbulzeste sa cumpere, preturile cresc in draci in pofida economiei care incetineste. Chinezii cu bani dau momentan de lucru la o multime de canadieni in constructii si real estate. Dar ce va fi miine? Nimeni nu construieste industrii!
Multe din apartamentele blocurilor noi din Vancouver , Burnaby, etc sint in mare parte neluminate. Proprietarii lor sint in China!
 

·
Registered
Joined
·
5,769 Posts
Park Lake Titan prinde contur
Cand au deadline la proiectul asta? In 2016?

Structura aia metalica ma duce cu gandul la o otelarie in constructie, ceea ce imi incalzeste putin sufletul. Ma rog, e bun si un mall :lol:
 

·
Registered
Joined
·
760 Posts
Cand au deadline la proiectul asta? In 2016?

Structura aia metalica ma duce cu gandul la o otelarie in constructie, ceea ce imi incalzeste putin sufletul. Ma rog, e bun si un mall :lol:
Da in 2016 este deschiderea

Este facut in ideea unei sere, asa se face "legatura" cu parcul.
"Natura patrunde in Mall si Mall-ul patrunde in natura"

Daca arhitectii au fost priceputi s-ar putea sa iasa un concept nou de mall. Mall-ul gradina, si sa fie atmosfera unui shopping mall imbinata cu ceva in genul Crystal Palace:

 

·
Registered
Joined
·
1,636 Posts
Strange how they only have billboards written in English... It's not like everybody who goes shopping knows English. And also, I'm more than sure that over 80% of the customers are... Romanians. So, ..why?
 

·
Registered
Joined
·
760 Posts
In 2017 - 2018 vom vedea lucrari la extinderea Promenada Mall:

Pariul zonei de nord: NEPI extinde Promenada Mall la peste 70.000 mp si ridica un proiect de birouri de 30.000 mp in imediata vecinatate

“Vrem sa dezvoltam zona Promenada si ii vom adauga un proiect de birouri care poate avea intre 4-8 etaje, iar suprafata inchiriabila nu ar trebui sa depaseasca 30.000 mp. Totodata, proiectul comercial va trece printr-o extindere de inca 35.000 mp. Incercam sa facem acest pas inca de la achizitionarea terenului, din urma cu doi ani de zile, dar am intampinat nenumarate piedici. Avem o suprafata disponibila de circa 12.000 mp la sol care poate fi exploatata in acest sens. (…) Exista un tabel de development pipeline ce ridica valoarea investitiilor la 200 de milioane de euro la nivel de grup pentru dezvoltari si extinderi ale proiectelor detinute”
sursa:http://www.wall-street.ro/articol/R...00-mp-si-va-ridica-un-proiect-de-birouri.html
 

·
Registered
Joined
·
8,855 Posts
Mall-ul asta e ca in bancurile cu Radio Erevan. Nu e nici in centru nici la Victoriei :) slabut numele. Zona are insa mare nevoie de gentrificare, asa ca mult succes.
 
1321 - 1340 of 1640 Posts
Top