Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 41 Posts

·
Registered
Joined
·
7,759 Posts
Ketu s'ka levizje

 
  • Like
Reactions: Gashi-G and Llapi 1

·
Smart User
Joined
·
4,788 Posts
Shtrohet nje pyetje logjike - ku kane me e pas parkun me te afert gjithe keto mega-objekte afaristo-banesore?
 
  • Like
Reactions: marcrks

·
Registered
Joined
·
6,013 Posts
“Jemi këtu për nënshkrimin e financimit të hotelit më të ri në kryeqytet ‘Courtyard by Marriott’. Jemi në hapësirat e hotelit, është hoteli i parë i brenduar në Kosovë, me gjithsej 87 dhoma, hapësira të SPA-së dhe rekreacione të tjera. Faleminderit zyrtarëve të NLB Bankës për bashkëpunimin. Vlera e kontratës është shumë e madhe, investimi është afërsisht 26 milionë euro për hotelin në qytet”, tha Bilalli.

Po ashtu Bilalli njoftoi se 10 katet e para të këtij hoteli do të jenë dhoma hoteli, ndërsa 14 katet e tjera zyre të standardeve A+.

 

·
Registered
Joined
·
14,051 Posts
Discussion Starter · #15 ·
1 - 20 of 41 Posts
Top