SkyscraperCity Forum banner

Maslak Tower | MASLAK | 23 fl | 102m | Prep

9274 Views 43 Replies 14 Participants Last post by  Edil Arda
5
Maslak Tower

ARCHITECT: DDG

See less See more
1 - 20 of 44 Posts
bu ne boyle
bu degildir herhalde proje
oraya cok daha iddiali cok daha iyi bir proje bekliyorduk
bu proje o arazi icin ayni zamanda cok kucuk gibi duruyor
birde bu render pek ddg render i gibi durmuyor
ddg firmasi benim gordugum hep el cizimi gibi birseyler yapiyor
Yıkmak icin mi yapıyorlar acaba?
Adam Maslakda arazi acabilmek icin 2 bina yıkmıs ve yerine bunu mu yapıyor? Hiç mantıklı gelmedi.Yıkım parasını bile cıkaramaz bu 26 katlı zıcırık ile.
Proje kotu degil ama Ocanin dedigi gibi, Maslakta bumu yapabilmek icin 2 binami yiktirilir ?..

Ve galiba 102 metre..
proje bu degil
13-15 kat arasinda iki genis bina olacakmis
ama neye benzer bende bilmiyorum
Ya belki adamin parasi buna yetiyor ya da ihtiyaci bu kadar artik sokakdan gecen insanlarami soracaklar bu proje, bu kat sayisi size uygunmu diye?
Ya belki adamin parasi buna yetiyor ya da ihtiyaci bu kadar artik sokakdan gecen insanlarami soracaklar bu proje, bu kat sayisi size uygunmu diye?
Ya tabi soracak degil ama Maslakda arazi alıyorsan eger maximum düzeyde getiri elde edebilecek bir proje hayal ediyorsun ya da dusunuyorsun demektir..Cunku Maslakda ne yaparsan gider.Daha iyi ve yüksek yaparsan daha cok gider.Daha fazla kazanırsın. Sonucta Siliviriden bahsetmiyoruz.
Iyi tamamda ocan sen varsayim yapiyorsun "amaci maksimum duzeyde getiri edebilmek" diye. Nerden biliyorsun?
Belki adamin maksimum getiriye ihtiyaci yok, ya da o binayi keyif olsun diye kendi sirketinin anamerkezi yapacak bu da ona yetiyor, onuda birak belki araziyi bosaltip otopark yapacak veya adamin yukseklik korkusu var yuksek binalara sinir oluyor. Yani bin tane bahane cikartirim, sonucta sokakdan gecip sadece o binayi bir bina olarak gorecek siradan insanlar gibi dusunmek zorunda degiller veya Istanbul'un siluetini nasil etkileyecek diye umurlarinda olmasini bekliyemezsiniz.
Is this the winning project for this plot? Or, may be, one of the architectural proposals which did not win?
I hope, this is not what is being built. To demolish three building (one of them almost 20 floors high) to build a 25-floor building is disappointing.
See less See more
I agree that it's a bit retarded, I'm almost sure one of the demolished buildings were 24 floors. However, they have removed the project from their site now...
proje bu degil
13-15 kat arasinda iki genis bina olacakmis
ama neye benzer bende bilmiyorum
Arkdas bunu demis. Daha kisasi ve ikiz :D
Bu Emsal felan durumlari yokmu Türkiye'de aklim almiyor, ve beni baya rahatsiz ediyor... Maslak'a aslinda minimum bir yükseklik lazim. Atiryorum minimum 150m.
bütün dünyada var emsal durumu
Nasil? Bizde arasinin büyüklügü Binanin yüksekligini beliriyor...
1 - 20 of 44 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.