SkyscraperCity Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
581 Posts
Discussion Starter · #1 ·
van de site van AGS architecten:

OP GROTE HOOGTE WONEN MET KPN| 2004-12-23


De kans is groot dat alle 27 televisietorens van KPN in ons land binnen enkele jaren bewoond zijn. Projectontwikkelaar Muermans BV uit Roermond heeft samen met KPN serieuze plannen ontwikkeld om de tv-masten om te bouwen naar luxe appartementen met in de top, op ruim honderd meter hoogte een super-de-luxe penthouse.

 

·
Rick Bakker
Joined
·
6,502 Posts
Hmm, opzich leuk idee.. maar zijn de stralingsniveau's niet veel te hoog daar, Ik heb gehoord van een vriend van mij dat je echt niet dicht in de buurt van die nieuwe UMTS zenders moet staan, is zeer schadelijk!
 

·
Administrator
Joined
·
37,228 Posts
Bekend plan. Ik weet niet of dit een succes wordt, het zal er vanaf hangen hoe makkelijk woningen technisch kunnen worden toegevoegd. Op zich zijn zendmasten er niet voor gemaakt en de locaties zijn ook niet altijd top, tenzij het je leuk lijkt om midden in een industrieterrein te zitten zoals de Waalhaven in Rotterdam.
 

·
Cosa dire cosa fare
Joined
·
10,601 Posts
Vlakbij een zendmast wonen is inderdaad niet gezond voor straling. Er vlak onder echter wel. Goed idee eigenlijk, zouden ze in België ook moeten doen, dan zou ik direct in de VRT-mast van Sint-Pieters-Leeuw gaan wonen ^^
 

·
Illustrateur
Joined
·
13,797 Posts
ondanks ze vaak lelijk zijn vind ik het van sommige exemplaren wel weer jammer dat ze 'vermomd' worden. torens zullen er altijd bijkomen, maar zendmasten denk ik niet (in die vorm) . die in den haag kunnen mogen ze bijvoorbeeld wel ombouwen tot een soort space needle , of iets anders observatie-achtigs.
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top