SkyscraperCity Forum banner

Mavibahçe AVM | MAVİŞEHİR | Com

137621 Views 377 Replies 66 Participants Last post by  RickSanchez
Mavisehire yeni avm geliyor ege parkin arkasindaki araziye yapilacakmis facebook adresi var adrese girip mavi bahcede nelerin olmasini istiyorsak isaretleyebiliyoruz

https://www.facebook.com/MavibahceYasamMerkezi

See less See more
6
161 - 180 of 378 Posts
başka yerlerde böyle açık mimarisiyle butik konsepte sahip projeler yerine AVM Residence gökdelen mantığı ile ilerleniyor. Ya da böyle uzay mimarisiyle yapılmış geniç AVMler tercih ediliyor bir sürü dükkanın deli danalar gibi 6 7 katlara kadar uzatıldığı projeler. Bence böylesi daha şirin ve mimari açıdan daha güzel duruyor. Tam egeli olucak :) Tıpkı forum gibi :p
See less See more
  • Like
Reactions: 1
noldu istemzukçuler...o akdar direndiniz ettniz sonunda dediğime gelindi yapılaşmaya avmye karşı oalnalardanım ama yarım kalmış projeler enkaz şeklinde duracağına yapılsın artık dtm çukuru gibi olmasın
  • Like
Reactions: 2
Bugünden , zemin üstüne çıktı sonunda :cheers:

See less See more
2
  • Like
Reactions: 5
ne güzelmiş o ilk fotoğraftaki boş alan. meydan gider oraya.
  • Like
Reactions: 2
Bak simdi ya apartman sakinlerinin manzarasi gitmis! :D
Karşıyaka Arena'da maç günleri maç öncesi ve sonrası için zaman geçirecek bir mekan olabilir

See less See more
12
  • Like
Reactions: 3
"Bazı önemli dünya markaları..." derken markalar önemini kaybetti bende :D
IMAX geliyorsa... oh be sonunda diyeceğiz ;) Bu tarzıyla açıkçası forum mavişehir diyebilirler. Açıkçası daha özen beklerdim.Ama yine de güzel
ilk görseller daha tatlıydı, bakalım nasıl olacak.
Carrefour'daki mağazalar boşalmış. Burayamı geçiş yapacaklar acaba ? Heralde carrefour yıkılacak.
^^ Hadi inşallah, hiç sevmiyorum orayı.
Merseyside en son koyduğun resimler gözükmüyor.
Evet Carrefour ile ilgili aynı duyumu ben de aldım. Hatta 2 gün önce ordaydım. Birçok mağaza kapanmış ve bazıları da kapatıyoruz ilanı vermişler.
Okuldan sonra gelebileceğim bir yer daha eklenecek yakında
Çevredki tüm avmleri buna tercih ederim
Egepark, Kipa ve Carrefour'un hiçbir cazibesi yok ki. Kapalı kutu gibi sıkıcı mekanlar. Hatta buraya İzmir'in 2. Forum'u olsa güzel olurdu.
161 - 180 of 378 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.