SkyscraperCity banner

1 - 20 of 38 Posts

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
gva.be

Mechels stadiondossier krijgt positief advies11:41 De kans dat Mechelen een Vlaamse lening krijgt voor een voetbalstadion is groot. Het gunstig advies wordt in politieke kringen bevestigd.


Vijf miljoen euro kunnen de maneblussers krijgen voor de bouw van een oefenstadion. Daarin moeten zowel KV als Racing Mechelen hun wedstrijden spelen. Vrijdag beslist de Vlaamse regering.

"Ik ga onze ministers Philippe Muyters en Geert Bourgeois nog eens extra aanporren, maar het klopt dat Mechelen met zijn dossier een goede beurt heeft gemaakt", zegt Vlaams parlementslid Marc Hendrickx (N-VA).

Zowel de Vlaamse administratie als de commissie voetbalinfrastructuur hebben het Mechels dossier een positief advies gegeven. Burgemeester Bart Somers (Open Vld) gaat zelfs nog een stapje verder. “Wij hebben de beste beoordeling gekregen”, stelt hij.

De locatie die voor de voetbaltempel werd aangeduid is de lus van de R6, vlakbij het op- en afrittencomplex van de E19 in Mechelen-Noord. Maar de jongste tijd doen sterke geruchten de ronde dat ook het Douaneplein aan De Nekker opnieuw in beeld komt. Somers ontkent dat. “Aan het Douaneplein is er niet genoeg plaats om een voetbalstadion met winkels te bouwen.”

SVH​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #2 ·
gva.be

Volgende maand openbare verkoop stadion KV Mechelen

12:08 De openbare verkoop van het stadion van KV Mechelen gaat door op 14 januari. De club onderhandelt wel nog verder om voor de verkoop een andere oplossing te vinden.


Zowel KV Mechelen als ex-voorzitter Willy Van den Wijngaert willen de gronden van het stadion en van de jeugdacademie van Malinwa in handen krijgen. Omdat er voor de gronden, na de vereffening in december 2002, geen onmiddellijke oplossing was, huurde KVM het stadion sindsdien van vereffenaar Joan Dubaere.

De rechtbank oordeelde afgelopen zomer dat het stadion en de jeugdvelden openbaar verkocht moesten worden. Dat zal gebeuren op 14 januari in zaal Diependael in Mechelen.

Blijven onderhandelen

Of het tot een echte openbare verkoop komt, is nog niet duidelijk. “Alle opties liggen nog open: een vooraf onderhandelde oplossing of een echte verkoop, het kan nog allemaal”, zegt de advocaat van KVM, Thierry Lammar. “We onderhandelen ondertussen verder om voor 14 januari onderling tot een oplossing te komen. Lukt dit toch niet, dan zullen we alle mogelijkheden benutten om het stadion te verwerven tijdens de openbare verkoop.”

KV Mechelen benadrukt nog dat een verkoop niet tot een directe verhuis van de club zal leiden. “Het is immers zo dat een bestemmingswijziging van de gronden (momenteel is dit recreatiegebied en kunnen er dus geen huizen of bedrijven gebouwd worden, nvdr) niet zomaar kan en dat de stad ons hiervoor garanties heeft gegeven. Sowieso zal de eigenaar altijd met ons moeten praten over een redelijke huurprijs. Maar zo ver is het dus nog niet. We blijven immers verder onderhandelen.”​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #3 ·
sporza.be

"Wil stadion verhuren aan KV Mechelen"

vr 17/12/2010 - 15:22
Als Willy Van den Wijngaert op 14 januari tijdens de openbare verkoop het stadion van KV Mechelen in zijn bezit krijgt, is hij niet van plan de club te verjagen.


Van den Wijngaert wil het stadion kopen van de vereffenaar, omdat hij (en zijn koekjesfabriek Bofin) nog hypotheken hebben op de gronden.

"Meneer Van den Wijngaert gaf zijn advocaten de opdracht om met KV Mechelen te onderhandelen over een oplossing. Hij is dan ook ontgoocheld dat de club die gesprekken beëindigd heeft", klinkt het in een persbericht.

Toch zegt Van den Wijngaert niet rancuneus te zijn. Hij eist zo'n 12 miljoen euro van KVM, maar als hij het stadion verwerft, wil hij het aan de club verhuren.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #4 ·
nieuwsblad.be

Supporters reageren sceptisch op bizarre wending in dossier

Stadionverkoop KV Mechelen in extremis afgelast

zaterdag 15 januari 2011 Auteur: Christophe Légère
MECHELEN - Wat zich had aangekondigd als een bewogen namiddag in zaal Diependael bleek uiteindelijk een maat voor niks. Om 15uur stipt maakte notaris Dirk Luyten gisteren bekend dat de verkoop van de voetbalvelden van KV Mechelen niet zou plaatsvinden.


Om 14uur begonnen de verschillende supportersafgevaardigden en belanghebbenden zich al te verzamelen in het congrescentrum Diependael. De meesten onder hen leken er op dat moment al vrij gerust in, mede omdat een eventuele verkoop niet definitief zou zijn. Er zouden namelijk bij een mogelijk bod hoe dan ook nog 14dagen volgen waarin dit bod kon overtroffen worden.

Gert Van Dyck, voorzitter van de supportersraad, verwoordde het zo: 'Momenteel is er geen reden om nerveus te zijn. Voor KV Mechelen is het vandaag alleszins niet do or die.'

Naarmate het uur van de waarheid naderde, steeg naast het aantal aanwezigen ook de nervositeit in de zaal. Anouchka Balsing, zaakvoerder van Diependael, bekeek het gebeuren met de nodige

afstand: 'Ik ben bij dit verhaal niet emotioneel betrokken en ben sowieso geen echte voetbalfan. Er zijn bovendien ook enkele veiligheidsmensen aanwezig om een oogje in het zeil te houden.'

Non-verdict

Onder het oog van een tweehonderdtal supporters en persmensen viel uiteindelijk om 15uur het non-verdict. Notaris Dirk Luyten maakte bekend dat ex-voorzitter en schuldeiser Willy Van den Wijngaert had besloten om de beslagprocedure op te schorten en dat de openbare verkoop dus niet zou plaatsvinden. Door de zaal ging een merkbaar gevoel van verwondering en opluchting. Achteraf bleek dat Van den Wijngaert reeds de avond voordien om 21uur kennis had gegeven van zijn intenties om de hele boel af te blazen.

'Om 11.50uur is Willy Van den Wijngaert vandaag (gisteren,nvdr.) persoonlijk naar hier gekomen om de verkoop officieel stop te zetten. Het was in dit hele verhaal dus bijna letterlijk 5 voor 12', aldus notaris Luyten.

Voorzitter Johan Timmermans reageerde kort: 'Als clubbestuur hadden wij reeds enkele signalen gekregen dat men tot uitstel ging overgaan. Hoe het nu verder moet en hoe we tot een akkoord kunnen komen zal de komende dagen blijken. Wij gaan in elk geval hard werken om in dit dossier tot een regeling te komen. De hand van Willy Van den Wijngaert is gereikt naar KV Mechelen. Het is nu zaak om de sereniteit te bewaren en een oplossing te vinden.'

'Sprookjes'

Even ontstond er animo in de zaal wanneer supporter Ghislain Vranckx het woord nam en zich richtte tot voorzitter Timmermans. Volgens Vranckx was het hele dossier voor het nieuwe stadion dat zou gebouwd worden complete onzin. Hij beweerde dat de stadionplannen een sprookje was om de supporters kalm te houden en om de indruk te wekken dat de club nog een alternatief achter de hand had. Timmermans ontkrachtte dat verhaal kordaat en ontkende dat er van 'dergelijke luchtkastelen' sprake zou zijn. Uiteindelijk keerde de rust in de zaal terug en begonnen de meeste aanwezigen Diependael te verlaten.

Toen notaris Luyten om 16uur proforma nogmaals bekendmaakte dat de stadionverkoop was opgeschort, was het aantal toehoorders al behoorlijk geslonken. De meeste aanwezigen bevonden zich op dat moment in de buurt van de toog om over het hele gebeuren na te praten.

Onder hen ook Tom Kestens, bekende Mechelaar en muzikant, en vooral ook fervent supporter van KV Mechelen. 'Voor mij is dit toch wel een opvallende en bizarre wending. Misschien heeft Willy Van den Wijngaert wel het licht gezien. God only knows. Ik heb in ieder geval het gevoel dat beide partijen nu tot een akkoord gaan komen', aldus Kestens.

Supporter Olivier Smets gaat al van kindsbeen trouw kijken naar de malinwa en was gisteren dan ook paraat in zaal Diependael. Hij blijkt iets minder gerust in de situatie: 'Ik vind het toch raar dat Van den Wijngaert na al die jaren opeens op de dag van de verkoop met de club wil samenwerken. Eerlijk gezegd, ik zal pas overtuigd zijn als er ook echt een akkoord is. Eerst zien en dan geloven.'

Ook voorzitter van de supportersraad Geert Van Dyck bleek het volste vertrouwen te hebben in een goede afloop: 'Als men nu als twee volwassenen gaat samen zitten moet een win-winsituatie voor beiden mogelijk zijn. Soms zijn er misschien extreme maatregelen, zoals de dreiging van een openbare verkoop, nodig om uit de impasse te komen.' Het slotwoord is voor burgemeester Bart Somers. Ook hij ziet de toekomst nu hoopvol tegemoet: 'Dit was weer een episode in een lange saga. Er is nu een kans om dit dossier in schoonheid af te sluiten met respect voor alle partijen. Wij als stadsbestuur zijn in ieder geval daar om te helpen indien nodig.'​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #5 ·
gva.be

Renteloze lening voor renovatie oud KV-stadion?

22/02 In april vorig jaar kreeg KV Mechelen door de Vlaamse regering een renteloze lening van 5 miljoen euro toegezegd voor de bouw van een nieuw voetbalstadion. Die tempel zou dan moeten dienen als oefenstadion voor het WK 2018.


Dat WK werd niet aan België en Nederland toegewezen en ook de plannen van KV zijn veranderd, maar Mechels gemeenteraadslid Marc Hendrickx (N-VA) ijvert er nu voor om de lening toch aan KV toe te zeggen.

"Uit het antwoord van minister Muyters op mijn vraag blijkt dat Malinwa eigenlijk niet meer in aanmerking komt voor die lening als het met de nieuwe plannen doorgaat", zegt Hendrickx. "Toch denk ik hij een opening laat om te praten. Op zich is die 5 miljoen euro niet zo'n groot bedrag. Als er straks een grote projectontwikkelaar gevonden wordt, is het puur economisch ook niet noodzakelijk om die lening te krijgen. Maar ik vind het opportuun dat we blijven samenwerken met de overheid."

Bij KV zijn ze op de hoogte. "Maar voor KV is de eerste betrachting het oude stadion te verwerven", zegt Marc Faes, commercieel directeur bij KV Mechelen.

MASI​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #6 ·
gva.be

Miljoenendeal voor KV en Racing Mechelen

28/06 Mechelen (2800) Alle politieke fracties in de gemeenteraad hebben een deal van zo'n 5 miljoen euro goedgekeurd voor de voetbalclubs in de stad. Die moet de toekomst van KV en Racing Mechelen veiligstellen.


In de lus van de R6 aan het Battelcomplex in Mechelen-Noord waren er enkele jaren plannen voor de bouw van een nieuw voetbalstadion voor beide clubs. Die werden afgevoerd, en de stad wil ze met N.V. Alouette, de patrimoniumvennootschap van Mitiska, nu ruilen voor het stadion van KV Mechelen. "Daarbovenop krijgen we ook nog een som van ruim 1,2 miljoen euro, omdat de grond meer waard is dan het stadion", zegt burgemeester Bart Somers (Open Vld).

Onmiddellijk daarna geeft de stad het stadion opnieuw voor 99 jaar in erfpacht aan Malinwa. Een gelijkaardige deal sluit de stad met Racing. De club verkoopt oefenvelden voor 1,2 miljoen, en neemt ze ook in erfpacht. KV en Racing betalen aan de stad een jaarlijkse vergoeding. Die kan om de tien jaar aan de index worden aangepast. "De investering verdient zichzelf op termijn dus terug", stelt Somers.

Heel de deal is wel onder opschortende voorwaarde goedgekeurd. Mitiska wil in de lus aan de R6 winkels bouwen. "Maar eerst moet er duidelijkheid zijn over een deel van de gronden. Daarop kan je vandaag niet bouwen", stelt gemeenteraadslid Marc Hendrickx (N-VA). De gemeenteraad werd dinsdag ook drie kwartier geschorst om een extra amendement op te stellen. Dat geeft Racing recht op een voorschot van 250.000 euro.

SVH​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #7 ·
gva.be

Vernieuwd KVM-stadion biedt plaats aan 18.500 fans

08:29 KV Mechelen KV Mechelen wil binnenkort een vernieuwd stadion met 18.500 plaatsen, 25 skyboxen, twee volledig nieuwe tribunes met staan- én zitplaatsen en ruimtes voor vergaderingen, kinderopvang en een fitness. Een comité met bestuurders en supportersraadleden hebben samen met een architect en een projectleider de eerste plannen uitgewerkt van de verbouwing het Argosstadion Achter de Kazerne. Vrijdagavond stelt de eersteklasser de eerste voorlopige plannne voor aan de supporters.


"Nadien worden de plannen met Telenet, de brandweer, de bouwdienst en de buurtcomités besproken en gefinaliseerd", aldus commercieel directeur Marc Faes. "We willen iedereen zo veel mogelijk betrekken bij de renovatie. Na hun feedback volgen de laatste aanpassingen en de aanvraag tot bouwvergunning", klinkt het.

De verbouwing zal in verschillende fases moeten gebeuren. "Er zijn nog twee opties. Ofwel verhuizen we een hele tijd om alles te verbouwen en voetballen we elders ofwel vervangen we één tribune tijdens het seizoen. Dat laatste draagt onze voorkeur weg, maar hierover moet nog samen met de supporters beslist worden. Hoe dan ook zal dit niet meer dit seizoen lukken. We hopen te verbouwen tijdens de seizoenen 2013-2014 en 2014-2015".

KVM heeft een budget van tien miljoen euro om de renovatie te realiseren. "Dat is een beperkt budget, maar we zullen ervoor zorgen dat we niet aan het sportieve raken. We beginnen immers ook met de tribunes die ons nadien meteen weer extra commerciële inkomsten zullen opleveren", aldus Faes.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Er werden ook simulatiebeelden vrijgegeven:

gva.be

KVM toont ontwerptekeningen gerenoveerd stadion aan supporters21:19 KV Mechelen Vrijdagavond heeft het bestuur van KV Mechelen de ontwerptekeningen van de renovatie van het stadion aan de supporters voorgesteld. Commercieel en operationeel directeur Marc Faes lichtte de plannen toe, waarna de fans de kans kregen om hun grieven en wensen over te maken. De club kondigde aan dat ze, in de mate van het mogelijke, rekening zal houden met die aanbevelingen.


lees meer & meer beelden
 

·
Registered
Joined
·
3,025 Posts
^^Dat dacht ik ook toen ik de renderings zag. Dat kan ook bijna niet anders met tribunes die al dicht op het veld staan en dan nog eens zo hoog beginnen (eerste ring, muur, skyboxen en dan pas tweede ring). Het standpunt dat men gebruikt is dan nog eens rechtstaand en zonder supporters op de zitjes. Zittend op een volle tribune is het dus nog erger, zie je mogelijk zelfs de goal en de kleine baklijn niet meer. Hopelijk wordt dit aangekaart. Ik ga me er niet opnieuw mee bezighouden, Belgische clubs zijn daar niet in geïnteresseerd leert mijn ervaring.

't Is triestig, Belgische architecten hebben blijkbaar weinig voeling met stadionontwerp, ik heb de indruk dat ik als Sketchup-amateur er meer van afweet.
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #12 ·
gva.be

Bouw stadion KV Mechelen start in voorjaar 2014

20/07 MECHELEN (2800)

KV Mechelen huldigt zaterdag tijdens de fandag een nieuwe gratis fietsenstalling in. De bewaakte stalling aan het vlakbij gelegen Lyceum maakt deel uit van het mobiliteitsplan voor het vernieuwde stadion. Die bouw begint in april 2014.


"De fietsenstalling is vlakbij de hoofdingang van het stadion te vinden. De ingang ligt aan de Kleine Nieuwendijkstraat en de uitgang aan de Caputsteenstraat', zegt Hans Van der Biesen van de stadionwerkgroep van KV Mechelen. In die stalling zal plaats zijn voor een 500-tal fietsen. "Het Lyceum beschikte al over een fietsenparking met 220 plaatsen", verduidelijkt KVM-bestuurslid Karel Keuleers. "De club gaat die capaciteit verdubbelen. Het is een win-win situatie voor iedereen." Over de kostprijs van het project wilde Keuleers niets kwijt.

De fietsenstalling kadert in een breder mobiliteitsplan voor het gerenoveerde stadion. Ook over de aanpak van die renovatiewerkzaamheden is de kogel nu door de kerk. De grote staantribune zal als eerste tegen de grond gaan. "In april 2014 hopen we aan de slag te kunnen. Tegen eind juli zou de nieuwe tribune er moeten staan. Tijdens het seizoen 2014-2015 zullen we de Telenettribune onder handen nemen", geeft Keuleers mee.

NIGE​
 

·
Registered
Joined
·
773 Posts
Er werden ook simulatiebeelden vrijgegeven:

gva.be

KVM toont ontwerptekeningen gerenoveerd stadion aan supporters

21:19 KV Mechelen Vrijdagavond heeft het bestuur van KV Mechelen de ontwerptekeningen van de renovatie van het stadion aan de supporters voorgesteld. Commercieel en operationeel directeur Marc Faes lichtte de plannen toe, waarna de fans de kans kregen om hun grieven en wensen over te maken. De club kondigde aan dat ze, in de mate van het mogelijke, rekening zal houden met die aanbevelingen.

lees meer & meer beelden
Ik vond onlangs een tekening van een stadion terug die ik maakte toen ik 8 jaar was. Ik moest meteen aan dit ontwerp denken...
 

·
Registered
Joined
·
145 Posts
pfoe, hopelijk komen er nog wat aanpassingen, want zo lijkt het nergens op... een beetje eenheid in het stadion zou mooi zijn... eenzelfde daklijnhoogte zou al een mooi begin zijn...
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #16 ·
gva.be

Bouwvergunning KV Mechelen in de koelkast

20/12 Mechelen (2800)

KV Mechelen vernam vrijdag dat de bouwaanvraag voor de renovatie van twee tribunes van het stadion in de koelkast werd gezet. Malinwa krijgt nog geen groen licht van het departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid.

Het departement Leefmilieu, Natuur en Energie heeft haar fiat nog niet verleend voor met het Milieueffectenrapport (MER). KV Mechelen vroeg bij haar bouwaanvraag een ontheffing van het MER omdat de twee nieuwe tribunes op dezelfde plaats komen als de huidige. De club heeft nog geen verdere toelichting gekregen over de reden van de beslissing.

"We wachten nog op de motivatie van de betrokken diensten om een standpunt in te nemen", zegt KVM-directielid Marc Faes. "Zodra we meer informatie hebben, zullen we meteen actie ondernemen en hierover uiteraard ook communiceren." Of de renovatieplannen hierdoor vertraging oplopen, kan KVM op dit moment nog niet inschatten. "We wachten nu op het officiële bericht met motivatie en meer informatie van de administratie."

Volgens schepen van Stedenbouw Greet Geypen (Open Vld) is de aanvraag even in de koelkast gestopt omdat ze niet volledig zou zijn. "In het dossier ontbreken nog een aantal noodzakelijke administratieve stukken", klinkt het. "Zodra we die ontvangen hebben, gaan we het dossier behandelen."

NIGE​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #17 ·
gva.be

"Bouw nieuw stadion start na dit seizoen"

16/01 KV MECHELEN

Op een infoavond bijgewoond door een 120-tal supporters heeft het bestuur van KV Mechelen donderdag duidelijkheid verschaft over het stadiondossier. De club is vastbesloten om na dit seizoen te starten met de bouw van het nieuwe stadion, dat op dezelfde plaats moet komen als het huidige.


Ook werd een stand van zaken gegeven na de stormschade van 3 januari. Over de wedstrijd zondag tegen Anderlecht wordt vrijdagnamiddag definitief beslist. Een verantwoordelijke van Binnenlandse Zaken komt vrijdagmiddag een keuring doen. De club verwacht dat de wedstrijd kan doorgaan zoals gepland.

De infrastructuur van KV Mechelen is dringend aan vernieuwing toe. Bijkomend zorgde de windhoos ervoor dat zowat het volledige dak beschadigd werd. Ondanks de plannen voor het nieuwe stadion, wordt het dak toch nog vernieuwd.

Na afloop van dit seizoen hoopt KV Mechelen te starten met de bouw van het nieuwe stadion. Momenteel tracht de club een MER-ontheffing te bekomen. "We willen aantonen dat de impact op de buurt niet groter zal zijn na onze verbouwingen dan nu en er dus geen Milieu-effecten-rapport nodig is", aldus stadiondirecteur Marc Faes. "Helaas werd onze eerste aanvraag geweigerd, we zijn daartegen in beroep gegaan en wachten de uitslag af."

18.000 supporters
Het nieuwe stadion moet plaats bieden aan 18.000 supporters, krijgt een shop, 25 skyboxen, een fitnessruimte en kinderkribbe, die ook voor de omwonenden zullen worden opengesteld, ruimere kantines, extra sanitaire blokken en een plaats waar evenementen kunnen plaatsvinden. De club hoopt dat de werken eind 2016 kunnen afgerond worden.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #18 ·
gva.be

Renovatie stadion Malinwa opnieuw stapje dichter

Vandaag om 13:46 door Sven Van Haezendonck

MECHELEN - De Vlaamse overheid heeft het milieueffectenrapport (MER) voor de renovatie van het stadion van KV Mechelen goedgekeurd. Zo komt de realisatie opnieuw een stapje dichter, maar er is nog een hele weg te gaan.


Malinwa diende het dossier voor het MER in de tweede helft van vorig jaar in. De club werkte daarvoor samen met technische expertisebureaus en overlegde ook geregeld met de buurt. Nu heeft dat rapport groen licht gekregen.

Stadiondirecteur Marc Faes is tevreden. "Een goedgekeurd MER hebben we nodig om onze bouwaanvraag te kunnen indienen", zegt hij.

Met de goedkeuring zet KV Mechelen een nieuwe stap in haar plannen om twee nieuwe tribunes te bouwen. "We nemen weer een belangrijke nieuwe horde, maar we zijn er nog niet", stelt projectleider Geert De Maesschalck.

De club gaat nu verder met de werkgroepen waarin de buurtcomités vertegenwoordigd zijn, met infovergaderingen voor alle buurtbewoners, en binnenkort wordt ook een bouwaanvraag ingediend.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,842 Posts
Discussion Starter · #19 ·
gva.be

KV Mechelen bouwt hypermoderne nieuwe tribunes

Vandaag om 13:23 door maj

Eersteklasser KV Mechelen heeft een bouwaanvraag ingediend om twee nieuwe tribunes te bouwen. Die moeten de verouderde infrastructuur de 21ste eeuw intillen. In de tribunes is onder meer plaats voor een crèche en fitness.


KV Mechelen kreeg vorige week al goed nieuws toen het milieueffectenrapport werd goedgekeurd. Dat zette de deur open voor het indienen van een bouwaanvraag. De club hoopt eind dit seizoen te kunnen starten met de bouw van twee nieuwe tribunes, maar eerst moet de aanvraag worden goedgekeurd. De startdatum van de werken ligt dus nog niet vast. De bedoeling is dat eerst de hoofdtribune wordt aangepakt, staat op de website van KV Mechelen te lezen. ‘Wij zullen echter de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk laten doorgaan’, aldus stadiondirecteur Marc Faes. ‘Een belangrijk punt voor ons is dat er een minimum aan hinder is voor de supporters en de buurtbewoners. Dat hebben we ook zo in ons mobiliteitsdossier aangegeven. Daarom zullen de gemaakte afspraken zorgvuldig nageleefd worden.’

In de tribunes is plaats voor een crèche en een fitnessruimte voor spelers, fans en buurtbewoners. Op 19 februari organiseert de club een vergadering voor de buurt.​
 

·
Registered
Joined
·
1,481 Posts
^^ En de kogel is door de kerk: mijn voormalige thuis gaat onder de sloophamer...
 
1 - 20 of 38 Posts
Top