SkyscraperCity Forum banner

Megapol City | KONAK (Yeni Kent Merkezi) | 38fl | 24flx2 | U/C

91293 Views 293 Replies 61 Participants Last post by  YalnızAdam
3

Yer: Bayraklı
İş Bitirme Tarihi: 2018
Proje Türü: Konut, Ofis, AVM, Sanat ve Kültür Merkezi
Arsa Alanı: 27.187 metrekare
İnşaat Alanı: 200.000 metrekare

Old project,

http://www.megapolgroup.com/tr/projelerimiz/gelistirme-asamasindaki-projelerimiz

Megapol tanıtım broşüründen

http://www.megapolgroup.com/Images/files/megapol-group-tanitim-brosuru.pdf
See less See more
1 - 20 of 294 Posts
Süper haber ! Bu adamlar genelde başladıkları projeleri çatır çutur bitiriyor. O yüzden bana epey gerçekçi geldi.

Yükseklik vb ayrıntılar belli olmaya başlar yakında.

Çok yakışıklı yalnız..
Başlasalar da görsek. Arsa neresi bu arada?
40 katlı iki kule! :cheers: Yalnız burada da Halkapınar demiş, Halkapınar mı Bayraklı mı bilemedim.

See less See more
Proje guzel
megapolde bir canlilik belirtisi olmasina sevindim.
Ne zamandır ses seda cikmiyordu. Bolgede 3-4 projeleri vardi eskiden, belki onlar da hayata gecer diye sevindim
Muhtemelen Halkapınar'da uzun süredir çevrili olan, Megapol'e aittir tabelası bulunan ve sonbahar aylarında sondaj çalışmaları yapılan arsadır. Otobüs duraklarının ve derenin hemen arkasında, Gıda Çarşısı kavşağının girişinde olmalı.
Buda ikiz yalniz, daha atraksiyon birsey bekliyorum artik, bakudeki tekerlek veya mumlar tarzi
ben istiyor ''The Shard'' ama nerede :(
  • Like
Reactions: 2
ben istiyor ''The Shard'' ama nerede :(
sen istiyor mordor, sen istiyor sauron.
  • Like
Reactions: 3
Buda ikiz yalniz, daha atraksiyon birsey bekliyorum artik, bakudeki tekerlek veya mumlar tarzi
En azından konumlandırmaları farklı. Yavaş yavaş atraksiyonlar başlar :)
Hayirlisi olsun Izmir icin ama Istanbul gibi Izmir de ikizlerle doluyor. Binalarin tasarimlari hep benzer Ege Perla disinda. Turkiye'de neden ikiz fetisi var, anlamlandiramiyorum. Kaynak var elinde. Iki tane farkli, fistik gibi kule yapsana. Ilginc gercekten. Bu proje de Folkart gibi. Folkart, bu, ve Novus bilmem ne. Toplam alti kule. Milyar dolarlik yatirim. Onlarca mimar, yuzlerce muhendis tekniker cartci curtcu. Neden 6 tane ayni binadan yapilir? Valla anlamiyorum, biri zahmet olmazsa aciklasin.

Bu arada belediye 5 sene sonranin trafik planlarini yapmis mi? Metro mu? Tram mi? Ulasim nasil saglanacak oraya? 20 tane gokdelen yapiliyor. Buyukdere gibi icler acisi bir hal almadan projelendirseler bari orayi. Oralar dolduktan sonra yapilmasi imkansiz hale gelecek.
Merhaba, aslında siteye megapol'ün projesini paylaşmak için üye olacaktım ama 2 haftadır bi türlü fırsat bulamamıştım. Sizlerde zaten bütün bilgileri bulmuşsunuz.
Çarşı Kule de bu başlıkta paylaşılabilir ?
1 - 20 of 294 Posts