SkyscraperCity Forum banner

Metallica, Beograd, 08.05.2012.

8839 Views 48 Replies 9 Participants Last post by  Banja Luka.RS.
1 - 20 of 49 Posts
Pripreme za koncert su izvršene još u martu. Karta za travnjak je koštala 3300 din (30 €), a u Banjaluci se kod turističkih agencija mogla naći za 68 KM (35 €). Organizovani prevoz je koštao 50 KM (26 €).

See less See more
Stara autobuska stanica u Banjaluci na dan koncerta u 10 h, kada je zakazano kretanje. Puni su bili i bus i minibus.

See less See more
Kretanje je zakazano nešto ranije, jer je u toku bio štajk granične policije BiH.

Gradiška, 11 h.

Gradiška, 12 h i 300 m dalje.

See less See more
2
Nešto poslije pola dva prelazimo Savu uz komentar jednog putnika: "Nisam se nadao da ću se više radovati hrvatskim graničarima nego našim." :)

Potom je uslijedio je miran put kroz Hrvatsku i Srbiju uz rutinsku kontrolu na granici.

See less See more
Nakon napuštanja busa na parkingu kod hotela Continental fanovi su se uputili prema Ušću, neko šoping centru, neko koncertnom prostoru.

See less See more
Obrisi tribine, uskoro smo tu.

See less See more
Bulevar Nikole Tesle, pola sata prije početka.

See less See more
Prošli smo prvu kontrolu, gdje se provjera da u uži prostor oko koncertnog prostora ne uđu oni bez karata.

Slijedi pretresanje i kontrola karata sa bar kod čitačima.

See less See more
2
I ušli smo.

Tribine lijevo.

See less See more
2
Sponzor koncerta je Jelen pivo.

Samo pivo je koštalo 200 din (<2 €) na bokovima prostora, odnosno 250 din (>2 €) u sredini. Ja sam očekivao da će biti 300 din (3 €).

See less See more
3
Predgrupa Progressive Death Metal bend Gojira iz Francuske je svoj nastup počeo malo ranije, nešto prije 20 h.

See less See more
2
Za to vrijeme se reklamirao koncert Ozzy-ja u junu.

See less See more
Promoterke i točilice Jelena.

See less See more
2
Promoterke Lucky Strike-a.

See less See more
Nastavak slijedi malo kasnije, kada se vratim. ;)
Bulevar Nikole Tesle, pola sata prije početka.

Dobra :cheers2:
See less See more
Nastavljamo... Još malo Gojira-e.

Edit: Možda je i Machine Head, ne znam. :)

See less See more
2
2
1 - 20 of 49 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.