SkyscraperCity banner

781 - 791 of 791 Posts

·
Registered
Joined
·
332 Posts
Nu vine cu nicio abordare, doar o constatare a la Caramitru Jr... sa facem sa fie bine, ca sa nu fie rau.

"Pentru că cele câteva mii de hectare neocupate din intravilanul municipiului nu au fost dezvoltate rezonabil. Au fost construite speculativ." aici trebuia sa spuna ca am incercat cat am fost in ordinul arhitectilor mare scula sa vin cu niste propuneri sau am mobilizat niste specialisti din Cj sa le aratam alora din primarie ca sunt niste incompetenti si nu au proiectat bine hectarele alea, etc. si am batut la usa lui Boc.. nu mi-a raspuns sau nu s-a vrut... nu amintiri din copilarie.
 

·
Registered
Joined
·
3,404 Posts

·
Migrated
Joined
·
1,228 Posts
Printr-un drum expres, centura Vâlcele-Apahida va fi conectată cu Autostrada Transilvania. A fost atribuită licitația pentru proiecul tehnic


Compania Search Corporation a câștigat licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic, pentru drumul expres ce va face conexiunea dintre centura Vâlcele-Apahida și Autostrada Transilvania.

Drumul expres va porni din zona localităților Tureni-Mărtinești și va avea o lungime de 5,4 km, fiind prevăzut pe patru benzi.

Valoarea contractului câștigat de Search Corporation este de 2.3 milioane de lei, fără TVA, iar durata de execuție a documentației tehnice este de nouă luni.

Fondurile vor fi alocate din bugetul statului.

Drumul expres Tureni – A3 are ca scop descongestionarea traficului din Turda, prin asigurarea unei noi artere de acces la Autostrada Transilvania, dinspre Cluj-Napoca.
 

·
Registered
Joined
·
3,093 Posts
Stai putin! Nu Search Corporation a facut de mantuiala studiul geotehnic de la podul Portelanului? Daca ei se ocupa si de studiul pentru legatura cu A3, atunci...
 

·
Registered
Joined
·
5,628 Posts
Din cate am inteles, acolo asa a fost cerut de catre administratie, studiu geo pe un singur mal. Si faptul ca nimeni n-a iesit public sa dea vina pe ei, eventual sa-i de in judecata, ar sustine aceasta varianta.
 

·
Registered
Joined
·
213 Posts
Sper sa aleaga varianta galbena pentru o prima etapa. E cea mai scurta si ar avea cel mai mare beneficiu pentru trafic.Sunt sub 4km din DN1 in A3.
 
781 - 791 of 791 Posts
Top