SkyscraperCity Forum banner

MIA İskitler Urban Renewal | U/C ?

94969 Views 164 Replies 62 Participants Last post by  karahisarlı
Mia İskitler Kentsel Dönüşüm Projesi

-Kentsel Dönüşüm Projesi – İş merkezleri, Oteller, Alışveriş Merkezleri, Konut Yerleşimi, Konferans Salonları.

-Proje Tarihi 2008 - Sürüyor
-Yapım Tarihi 2008 - Sürüyor
-Arsa Alanı 1.250.000 m2

http://omerlermimarlik.com/Projeler.aspx?kid=10&id=28

See less See more
6
101 - 120 of 165 Posts
Yikimlar bitti sanirim.

Simdi insaata baslanmisdir

Panolar görünüyor.

See less See more
2
  • Like
Reactions: 1
2 hafta oluyor ufaktan çalışmalar vardı...
Yani proje gerceklesiyor...inanamiyorum!
  • Like
Reactions: 1
hayır inşaat başlamadı, melih gökçek ankarada gördüğü her boşluğa seçim tabelalarını dikmeye başladı. burda yapılan da tam olarak bu.
panolarda proje resimleri görünüyor.Arkasida düm düz edilmis :cheers:
hayır inşaat başlamadı, melih gökçek ankarada gördüğü her boşluğa seçim tabelalarını dikmeye başladı. burda yapılan da tam olarak bu.
Geçenlerde bir kepçe ve iki kamyon ile hafriyat alınıyordu.
Geçenlerde bir kepçe ve iki kamyon ile hafriyat alınıyordu.
valla bir kepçe iki kamyonla bu proje heralde melih gökçeğin 10. döneminde filan biter. göz boyamaktan başka bişey yapıldığı yok, 1 senedir daha bölgede altyapı çalışmaları bile başlamadı, sadece binalar yıkıldı yolların yerleri belli edildi o kadar.
melih gökçek gene çırpınıyor seçim yaklaştı :)ama benim şahsi tahminim melih gökçeğin ve i.hakkının son çırpınışları :)
melih gökçek gene çırpınıyor seçim yaklaştı :)ama benim şahsi tahminim melih gökçeğin ve i.hakkının son çırpınışları :)
kendinin kazanmasından değil, karşısındakinin kaybetmesinden mutlu olabilecek insan ezikliği :lol:

halbuki normalde insan ister ki, kendim kazanayım, benimkiler kazansın..
kendinin kazanmasından değil, karşısındakinin kaybetmesinden mutlu olabilecek insan ezikliği :lol:

halbuki normalde insan ister ki, kendim kazanayım, benimkiler kazansın..
ne adamsın arkadaş ya. herşeyi ben-sen, biz-siz, kendiminkiler-karşısındakilere indirge, başka bir halt bildiğin yok zaten. senin için sadece melih gökçek ve "diğerleri" var di mi? e nerde bu ankara o zaman?
ne adamsın arkadaş ya. herşeyi ben-sen, biz-siz, kendiminkiler-karşısındakilere indirge, başka bir halt bildiğin yok zaten. senin için sadece melih gökçek ve "diğerleri" var di mi? e nerde bu ankara o zaman?
bırak bu beylik laflarını.. şurada hiç konuyla alakası yokken, konuyu nerelere getirenler pir-u pak, sütten çıkmış ak kaşık. bütün suç, bütün kabahat benim siz-biz yapmamda değil mi.. :D

insanların konunun esasına cevap veremediği anda, böyle şekilcilik yapmalarına bayılıyorum.:cheers:
Akp Melih Gökçek i aday göstermezse İ.Hakkı yı çok merak ediyorum , gerçi o zamanda akp ye saldırmaya başlar :)
3 dönem yapti, zaten aday olamaz ki.
3 dönem yapti, zaten aday olamaz ki.
ne 3 döenmi 4 dönem oldu çöreklendi ankaranın başına elinden gelse oğullarınıda belediye başkanı yapacak bu sefer son İNŞALLAH :lol:
İ.Melih gökçek ve i.hakkının son çırpınışları (benim tahmini görüşüm!):lol:
AKP ile 3 dönem yapmadi mi Gökcek?
Akp Melih Gökçek i aday göstermezse İ.Hakkı yı çok merak ediyorum , gerçi o zamanda akp ye saldırmaya başlar :)
merak etme yamanır yine bir yerlere onun gibi adamlar :lol:
AKP ile 3 dönem yapmadi mi Gökcek?
2 dönem yaptı: 2004 ve 2009, 1994te Refah, 1999da da Faziletten seçildi

büyük birşey çıkmazsa 2014te de 5.dönemi olacak, olmaması büyük sürpriz olur bana göre,
Ankaradaki birçok ekonomik, siyasi, dini gruptan vs. geniş bir kesimin desteğine sahip,
6.döneme aday olsun hiç tereddütsüz yine seçilir
6 dönem yine secilir, metrolar yine de bitmemis olur. Artik heryer 30 metrelik Nasreddin Hoca heykelleri, ucak otellerle filan dolar.
Ne zaman biter bu proje? Bilginiz var mı?
Projenin büyüklüğüne göre sanki 2020'de anca biter diye düşünüyorum ben :/
Amaaan... YETER KI YAPSINLAR!!
^^ Armada'daki 'Büyüme' projesi'nin 10-15 yıllık geçmişi var, yani çok önceden planlamıştı.

İskitler'de de o kadar çabuk biteceğini sanmıyorum.
101 - 120 of 165 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.