Yikimlar bitti sanirim.
Simdi insaata baslanmisdir
Panolar görünüyor.
Simdi insaata baslanmisdir
Panolar görünüyor.

Geçenlerde bir kepçe ve iki kamyon ile hafriyat alınıyordu.hayır inşaat başlamadı, melih gökçek ankarada gördüğü her boşluğa seçim tabelalarını dikmeye başladı. burda yapılan da tam olarak bu.
valla bir kepçe iki kamyonla bu proje heralde melih gökçeğin 10. döneminde filan biter. göz boyamaktan başka bişey yapıldığı yok, 1 senedir daha bölgede altyapı çalışmaları bile başlamadı, sadece binalar yıkıldı yolların yerleri belli edildi o kadar.Geçenlerde bir kepçe ve iki kamyon ile hafriyat alınıyordu.
kendinin kazanmasından değil, karşısındakinin kaybetmesinden mutlu olabilecek insan ezikliği :lol:melih gökçek gene çırpınıyor seçim yaklaştıama benim şahsi tahminim melih gökçeğin ve i.hakkının son çırpınışları
![]()
ne adamsın arkadaş ya. herşeyi ben-sen, biz-siz, kendiminkiler-karşısındakilere indirge, başka bir halt bildiğin yok zaten. senin için sadece melih gökçek ve "diğerleri" var di mi? e nerde bu ankara o zaman?kendinin kazanmasından değil, karşısındakinin kaybetmesinden mutlu olabilecek insan ezikliği :lol:
halbuki normalde insan ister ki, kendim kazanayım, benimkiler kazansın..
bırak bu beylik laflarını.. şurada hiç konuyla alakası yokken, konuyu nerelere getirenler pir-u pak, sütten çıkmış ak kaşık. bütün suç, bütün kabahat benim siz-biz yapmamda değil mi..ne adamsın arkadaş ya. herşeyi ben-sen, biz-siz, kendiminkiler-karşısındakilere indirge, başka bir halt bildiğin yok zaten. senin için sadece melih gökçek ve "diğerleri" var di mi? e nerde bu ankara o zaman?
ne 3 döenmi 4 dönem oldu çöreklendi ankaranın başına elinden gelse oğullarınıda belediye başkanı yapacak bu sefer son İNŞALLAH :lol:3 dönem yapti, zaten aday olamaz ki.
merak etme yamanır yine bir yerlere onun gibi adamlar :lol:Akp Melih Gökçek i aday göstermezse İ.Hakkı yı çok merak ediyorum , gerçi o zamanda akp ye saldırmaya başlar![]()
2 dönem yaptı: 2004 ve 2009, 1994te Refah, 1999da da Faziletten seçildiAKP ile 3 dönem yapmadi mi Gökcek?