Da, to je u biti to. Nažalost čitav grad je došao u takvu situaciju da se raduješ bilo kakvim projektima i objektima, bez obzira jeli im tu mjesto ili nije.Ne sviđa mi se jer mu nije mjesto ovdje. Ne samo zbog lokacije budući se nalazi u jedunoj ulici sa kompletno očuvanim zgradicama/vilama iz AU perioda.
Po meni će nepovratno opteretiti i zagušiti rondo koji je u špici već preopterećen.
Ovo je se trebalo praviti iza Hotela Mostar, na onom velikom parkingu.
Mi nažalost nemamo odjel za urbanizam i građenje nego odjel za klimanje glavama.
Još nepoznato. Ali izgleda da će ići paralelno kada i krenu radovi na lokaciji gdje je nekada bila SlavonijaDi (isto jedna ogromana zgrada) :cheers::cheers::cheers::cheers:
Rokovi?
:nocrook:Najs, pratim :cheers:
^^:cheers:Wow!
Da. Novi lendmark. Još kada se obnovi staklena, ovaj dio će posati jako zanimljiv....na ne velikoj udaljenosti tri staklenke (Mostar City Tower, Staklena Banka, Mepas Mall) :lol:super izgleda, novi simbol grada![]()
Zasto ne bi bio? Pa ako moze u Zagrebu, Beču...itd staro i novo...ne vidim zasto ne bi moglo kod nas ^^^^neće ovo biti nikakav novi landmark Mostara
prvo, kao što su mnogi već primijetili, tu mu nije mjesto, zamislite u Sarajevu da je ATT izgrađen iza katedrale, a drugo arhitekturom će kako mi se čini biti nijansu iznad Avaz-Robot centra u Tuzli