Ma bjez,ne zelim vjerovat da smo toliko zaostali,znaci ovaj tower je perfektna prilika da setaliste postane ono sto uistinu i jest,špica i centar grada(nesto tipa Cvjetni u ZG),i ako propustimo ovu priliku treba nas sve na goli otok.
Sanjat cu dok ne vidim dizalicu i tablu s opisom projekta...
Ma bjezi,naravno da se Tower uklapa,to ovi neki mozgovi ne kontaju,nema sta pokvarit nikakvu vizuru ili nesto.Bio bi koristan na milijun nacina i Mostar bi dobio novi landmark...
Grbesic(Mepas) je trebao bit investitor i garant se netko nije dogovorio s nekim(pare),jer ipak tako sve ovdje funkcionira,bilo je problema i oko visine objekta,navodno nije dozvoljeno na setalist tako visoko ali msm da je to supljak.
Daj ti dovoljno para i visina nije problem
+nemamo gradsko vijece
Ne mozes bas poredit nase setaliste sa Becom,ovo u Becu je jedan neprekidani niz,zgrada na zgradu.City tower nije neka megalomanski projekt pa da se toliko istice,po mom misljenju ne moze nikako skoditi,pogotovo koncepcijom.Samo se sjetite koliko su se ljudi bunili protiv Horvatincicevog projekta na Cvjetnom trgu i onda pogledajte koliko je zgrada upotpunila prostor u svakom smislu.
@Freiherr ali ne ide ovaj projekt sa slika nego onaj novi sto si nam pricao je li?
Pa upravo radi toga bi mi bilo zao da ovdje ne nikne city tower.Ako ovdje nikne neka prosjecna zgrada bez imalo maste,to je to,tak ce stajat dok smo zivi.Po meni zgrada nema mane,moderni landmark Mostara,nije neka grdosija,i stil je sasvim neobican i futureproof,dakle nije kao stari i novi trzni koji su bili u modi prve 3 godine nakon sto su izgradjeni.
Kad bi se u ovaj toranj sa ovim spicevima stavio hotel i neki restorancic ,a u ovaj trokut prostor za izloge,evo sad najbolja prilika H&M jer dolaze u Sarajevo i Banja Luku.Setaliste bi zivnulo a vjerujem da bi onda i ostali objekti okolo bili "prisiljeni" uredit se ili prodati.
E sad me bas zanima misljenje sviju vas,lajk ili ne?
Ova zgrada na samom setalistu je hotel?
Nije lose,solidno je to,ali opet mi nema neki wow faktor...
Bas sam neodlucan sta mislim u vezi ovog,kako smo vidili city tower tesko mi pada reci da mi se ovo svidja.Inace da nije bilo onih rendera za tower mozda bih poludio i za ovim.
A ova zgrada iza,sto ide na Liska ulicu je komplet bezveze,moglo se to puno bolje.
Sve u svemu,nije da sam razocaran,ali znam da moze bolje pa mi je zato zao,i ovo zelenilo nece bit na samoj zgradi,nema sanse,ni u jednom projektu se nije ostvarilo,to bude samo na renderima.
Bravo,bas sam taj opis trazio,ovako izgleda pola novogradnje u Tirani,ne kazem da je nesto negativno ,ali mi nije za Mostara.
Ponovio sam 500 puta ali ponovit cu opet,setaliste i jeste prilika za nas Cvjetni trg,steta da je ne iskoristimo.
O Cvjetnom se i dan danas diskutira jer je to gradio jedan "zlocesti biznismen" , slicno kao sto ovde stanari pljuju po ovom projektu,ko ce narodu ugodit.
Znam da su u ZG misljenja podijeljena al po meni je ozivio dio grada gdje zadnjih 30 godina niko nije zalazio,nit je služio kao dio neke centralne promenade.
This is an older thread, you may not receive a response, and could
be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
SkyscraperCity Forum
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!