SkyscraperCity Forum banner

MOSTAR | Мостар - Mostar City Tower | 50m

29110 Views 95 Replies 22 Participants Last post by  AdiMostarac
Mostar City Tower | 50m

Lokacija: Šetalište Nikole Šubića Zrinjskog
Visina: 50 m:cheers:^^

Očekujem čitav pdf 3D vizualizacije pa zaljepim ostatak materijala (rendere). :banana:
1 - 10 of 96 Posts
Razgovarao sam neki dan sa čovjekom koji je navodno vidio projekt na mjestu Mostar City Towera, i kad sam mu pokazao ovaj projekt, kaze da to nije to i da tu ide nekakva obicna zgrada, iako sam ga prisilio da dobro pogleda ovaj render sto imamo, :lol: kaze da nije ni slicno, i po njegovim rijecima, po tom novom renderu izgleda kao " obična zgrada" :nuts: ko ce ti ga znat, sto bi rekli..
Po onome sto sam ja vidio, izgleda da cemo morati otvariti potpuno novu temu :dance:
Ako se ne uklapa MCT u onaj niz AU zgrada, onda se sigurno ni ovaj projekt (projekti) nece uklopiti. Meni jedna polovica nije toliko loša, ali nema taj " wow" efekat kao MCT, steta za onakvu lokaciju.. eto toliko,, detalje neke mozes dobiti
u inbox :sad2:
  • Like
Reactions: GiordanoBruno
Raspitat cu se :coffee:
Kao što sam i obećao, situacija je takva da će se definitivno graditi, samo je pitanje vremena. Zemlju je kupio jedan poduzetnik, te je projekat odavno mogao biti gotov, međutim, tu na scenu stupaju naše poznate gradske vlasti, gdje je čovjek jednostavno ohladio i zainatio se, u stilu, nek stoji šljunak kad ćemo razgovarat na takav način. Realno kad sagledam sve, čovjek je u pravu, pogotovo kakvu dobit pravi njegovo poduzeće, zašto bi se natezao sa našim vlastima kraj Jadranske obale, gdje će mu se investicija sigurno X puta više isplatiti. Moglo bi se nešto početi raditi u prvom mjesecu. :bowtie:
Ne mozes bas poredit nase setaliste sa Becom,ovo u Becu je jedan neprekidani niz,zgrada na zgradu.City tower nije neka megalomanski projekt pa da se toliko istice,po mom misljenju ne moze nikako skoditi,pogotovo koncepcijom.Samo se sjetite koliko su se ljudi bunili protiv Horvatincicevog projekta na Cvjetnom trgu i onda pogledajte koliko je zgrada upotpunila prostor u svakom smislu.


@Freiherr ali ne ide ovaj projekt sa slika nego onaj novi sto si nam pricao je li?
Šta pričao, slao :lol: Tako je, koliko sam ja upućen, odustalo se od ove prvotne staklene verzije, ide projekat iz dva dijela, stambena zgrada i hotel/prodajni. Gledat ću da postavim rendere, neću da vlasnik pomisli, pa jbt ne mogu ni rendere sačuvat da ne procure, odustat će čovjek skroz od projekta :lol::lol:
Da malo zakuhamo temu :DEkskluziva za SSC :)
Ova uz šetalište može proći, ne izgleda loše... ali tko zna hoće li i ovo bit ikad realizirano :dunno:
Ovo su zadnji renderi, ali je situacija baš tako kako kažeš, tko zna kada, vlasnik zemljišta je "ohladio" nakon raznih peripetija :nuts:
1 - 10 of 96 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top