2,009 Posts
Almin nam kipi
XD
Evo kako to u Beču izgleda, staro i novo :cheers: Meni se sviđa^^Ja jesma za novo, da se razumijemo. Na onom mjestu je se trebala sačuvati ona star kuća ili napraviti ovjekt u gabaritima sličnim (makar visnom) okolnim objektima.
Kao što je vizura Kosače nepovratno narušena Kućom mode, tako će i ovaj objekt totalno zasjeniti ulicu koja je mirisala na povijest.
Objekt OHR-a je kritičan ali se da lako ispraviti i doraditi da se fino uklopi,a ni on ne odskače gabaritima.
Ja svakako podržavam izgradnju po gradu ali ne pod svaku cijenu i bilo gdje. Onda grad više nije grad!
onaj neboder u Ilici je bruka i sramotaZasto ne bi bio? Pa ako moze u Zagrebu, Beču...itd staro i novo...ne vidim zasto ne bi moglo kod nas ^^^^
Mi se sad kao nesto pametni pravimo :nuts:
Meni je europski trg u Zagrebu super...i TC Tvjetni je sasvim ok ^^ neboder je bzvzeonaj neboder u Ilici je bruka i sramota
dobra su oba trga, kod Cvjetnog je naročito dobro urađena interpolacija suvremene i stare arhitekture jer onaj novi objekt (tc Cvjetni) ne odskače gabaritimaMeni je europski trg u Zagrebu super...i TC Tvjetni je sasvim ok ^^ neboder je bzvze
slažem se. Meni je cvijetni čak što više i dinamičniji ovako sa kombinacijom stare i nove arhitekture ^^dobra su oba trga, kod Cvjetnog je naročito dobro urađena interpolacija suvremene i stare arhitekture jer onaj novi objekt (tc Cvjetni) ne odskače gabaritima
ali neboder u Ilici je druga priča
U tom grmu leži zec, i to je po meni najveći problem ove lokacija.Meni ova lokacija uopste nije problem^^
PS: kako bi ovdje bio izveden kolski prilaz objektu?
:lol::lol::lol: sta ce nam istaMa bjez,ne zelim vjerovat da smo toliko zaostali,znaci ovaj tower je perfektna prilika da setaliste postane ono sto uistinu i jest,špica i centar grada(nesto tipa Cvjetni u ZG),i ako propustimo ovu priliku treba nas sve na goli otok.
Sanjat cu dok ne vidim dizalicu i tablu s opisom projekta...