Maya, Lightwave 3d, 3dS Max, Autocad itd.a koji program treba imati za pravljenje 3d građevina , ponajviše arene stadione
hvala punoMaya, Lightwave 3d, 3dS Max, Autocad itd.
ooooo......potpuno se slažem!! ja sam ga pomoću tutorialsa savladao za 1 dan.....a odličan je...i najbolje je to da se može exportirati ko dwg fajl....pa se može i u Auto CAD-u doraditi......google sketchup ti je najjednostavniji za pocetak.
tu imas dretvu sa hrpetinom primjera:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=330977&page=97
ovako...da malo pojasnim...Radi funkcionalnosti zgrade ulaze bih stavio na istu stranu, jer ovako pristup do zgrade mora biti izgrađen s obje strane.
![]()
cool, svidja mi se
Hvala Ti na komentarima....puno više mi znače mišljenja forumaša nego drugih....:cheers1:^^
Eheej Muatek!:banana:
Dakle , mogu odmah samo pohvalit rad ,koji je za srednju školu i više nego dobar!kay:
Vjeruj mi, na arhtekturi mnogi ne projektiraju ovako kad dođu do projektiranja stambenjaka...
Ovaj Tvoj rad mi je zanimljiv i iz jednog razloga što bi sjajno rješio uglovne situacije gdje postoji potreba za interpoliranjem manjih stambenjaka.
Šteta što Ti nije takva situacija u projektnom zadatku.
Sve u svemu, vrlo visok nivo rada. Vidi se iz koje si škole...:nocrook:
Bravo Muatek!
Ja sam tražil program kojim bi napravio u takvim modelima sve varaždinske stambene zgrade, ali mi nije uspjevalo to napraviti. može pomoć?
Naime trebal bi samo program i mišljenje dal mi je laptop dobrih konfiguracija za takvo crtanje.
ne...nije Bryce....nego SU Podium 1.6, i IDX Renditioner Exprees Free (zato su slike malo manje rezolucije jer je besplatna verzija)U čemu si napravio ove rendere s refleksijama?
Bryce?