SkyscraperCity Forum banner

Narova | BORNOVA | U/C

33376 Views 70 Replies 27 Participants Last post by  Aoven
Bornova, Işıkkent

6 etap olarak yükselecek, 1.etap http://narova.com.tr/

Epig Mimarlık

Son iki render'da Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi'de görünüyor

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1581566

1 - 20 of 71 Posts
Mavişehir gibi olmuş. Gated community mi olucak?
hayret ilk render da gercek goruntuyu kullanmislar, tebrik ediyorum. hemen tum sirketler izmir projelerinde etraftaki gecekondularin yerine amazon ormanlarinin fotograflarini montajlayip lanse ediyorlar, hep gulesim goluyor mecralarda gorunce. mesela mavisehir de toplasan 20 adet agac yok ama render larda balta girmemis ormanlar varan sitelerin etrafinda.
Baya sağlam ve büyük projeymiş. Ben beğendim.
Mavişehir gibi olmuş. Gated community mi olucak?
ama gated görünmüyor?
halka açık.
(gated'ın anlamını tam bilmiyorum)
Mantar gibi proje çıkmaya başladı heryerden, gecekonduları yıkıp yapsalar bari
ama gated görünmüyor?
halka açık.
(gated'ın anlamını tam bilmiyorum)
gated community, halka kapalı yani. Doğru anlamışsın. Bazen renderlarda halka açık gözükse bile olmuyor, merak ettim.
güzel bi proje izmir yenileniyor yavaş yavaş yerleşim birimleri değişiyor artık.gecekondu ve eski evlerin yerine bu tarz projeler gelmeli bence bunları yapalım ama eskileride bi yandan yok edip pırıl pırıl güzel bi şehir yaratalım.
Tümden kapalı olması mümkün değil çünkü içinden kadastral yollar geçiyor, ayrıca zeminde mağazalar da var.

Ayrıca 2. resimdeki kaldırımlara ve 3. resimdeki yürüyüş yoluna dikkatinizi çekerim :D
evet o yürüyüş yolu belediyeye kapak olmuş gibi :)
tabi yapabilirlerse.
pek çok parselde havuz görünüyor. bu nedenle gated olması kaçınılmaz.
Kaldirimlar bizim semboller :D
Bakalim tas mi doseyecekler beton mu dokecekler. Cok kaliteli gozukuyor.
İzmirin böyle güzel projelere ihtihacı var ,her yere avm yapmaktansa bu tarz projelerin daha çok artmasını isterim.Düzgün bir görünüme sahip.Bir an önce yapılması dileğiyle.
Proje güzel olsa da Yeşilova Höyüğü'nün hemen dibine site kurmaları benim gözümde tarihi talan etmekle hemen hemen eşdeğer. Hiç değilse dibine inşa etmek yerine, arada bir yeşil kuşak oluşturulabilirdi. Temel kazısı sırasında, höyüğün katmanlarına ait arkeolojik eserler çıkacağından adım gibi eminim. Hatta içimden bir ses, buraya imar izni verilmesi karşılığında höyüğün ziyaretçi merkezi yapımına ve kazılarına firma sponsor olup fon desteği sağlamış olabilir diyor ya neyse. Burası Türkiye, herşey mümkün.
bugün önünden geçtim bir inşaat vardı narova tabelası var sanırım 1. etap yapılıyor kabası bitmek üzereydi. diğer etaplar için de zemin çalışması yapılıyordu...
İkinci Etap satışa çıkmıştır, Yeşil ovada 22 katlı bir kulemiz oluyor, hayırlı olsun
  • Like
Reactions: offline
^^ Yok artık, gerçekten mi?
sitesinde 4. etapda da 22 katlı bir yapısı daha görülmektedir.

http://narova.com.tr/etap2/

20 katlıymış. Gerçekten güzel. Haber verdiğin için teşekkürler bluecad :)
  • Like
Reactions: GUROLCJ and meds
1 - 20 of 71 Posts