SkyscraperCity Forum banner

New York Analoog, diversen uit de jaren negentig

4299 Views 25 Replies 15 Participants Last post by  EuroMaster
29
Ben behoorlijk wat keren naar New York geweest, bij deze een aantal foto's van toen. :) Ik heb ze niet op volgorde gelegd, dus verschillende periodes en verschillende plekken door elkaar heen.

1

2

3

4 Genomen vanaf Far Rockaway (de metro vanaf JFK naar Manhattan) geweldige uitkijkplek en beetje uitwaaien zoals je ziet :).

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 (ik kon geen foto vinden van Coney Island zonder mezelf erop (dus welkom)

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29
See less See more
1 - 20 of 26 Posts
Wat een FANTASTISCHE serie. Dit soort klassieke foto's zijn net zo mooi als de moderne foto's van nu, misschien zelfs nog wel mooier!
Thanx, ik heb nog een aantal foto's maar die post ik morgen of van het weekend nog wel :)
Vooral nummer 23 vind ik echt fantastisch! Toch wel jammer dat het WTC er niet meer is, want ondanks dat het eigenlijk 2 simpele blokken zijn waren ze toch zeer iconisch. Maargoed, wat er nu voor terugkomt is ook mooi :)
Leuk!

Je krijgt toch een heel ander beeld van zo'n stad via de analoge foto's, of de moderne scherpe foto's van nu. De sfeer is gewoon anders.
Ja kan me herinneren dat ik toen al aardig wat foto's maakte maar echt niet zoveel als nu in het digitale tijdperk, koste gewoon flink wat geld en tijd aan fotorolletjes en ontwikkelen. Heb een plastic box vol met foto's van reizen, maar merk wel dat ik toen vaak lukraak maar ergens een foto van nam en helaas zijn die foto's zeer onscherp/bewogen... alsof ik een mix van ADHD en parkinson had oid.

Maar ik vind die korrel op de foto wel heel erg mooi... :)
erg mooie serie, Wolkenbestormer! De combinatie van het New York van een aantal jaartjes terug en de sfeer van analoge foto's is erg sterk: de korreligheid, de kleur, en contrast van het urbane landschap, onphotoshopbaar mooi! :cheers:
Ik zal binnenkort de serie wel aanvullen met nog meer foto's. Ben het met je eens PHP dat die analoge foto's iets hebben wat je (ik althans) met een digitale camera niet kan bereiken. :)
erg sfeervolle foto's!

Wie is die vrouw op foto 7?
^^
Hoezo? ;)
23
Aanvullend

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23
See less See more
Geweldige reeksen! Maar toch krijg ik geen heimwee naar het analoge tijdperk. Leve de digitale fotografie! :D
Ik heb ook ooit eens wat foto's van NY ingescand en gepost. Moet ze maar weer eens opzoeken en zien in te scannen.
Geweldige serie. Die nummer 8, keken ze echt allemaal zo? Of is het een muurschildering die je hebt gefotografeerd :lol:
:) Op Ellis Island is/was een indrukwekkende tentoonstelling over de migranten die via NYC het beloofde land binnenkwamen. Kan me ook vergissen en dat het gewoon een zwart wit foto is van de rij wachtende bij Wendy's :nuts:
1 - 20 of 26 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top