SkyscraperCity banner

1501 - 1520 of 2965 Posts

·
Registered
Joined
·
133 Posts
Skopje/Скопје;125719078 said:
[A1] E75, Veles - Katlanovo
...I drove this road section three weeks ago...it will be nice section...when it will be completed ( reconstruction ) ?
...also, whether the planned reconstruction Demir kapija - Veles ??? this part, in both directions, is "rodeo drive"...or, driving & flying :)
 

·
Скопје
Joined
·
502 Posts
Reconstructed Mavrovo-Mavrovi Anovi road section put into use

Minister of Transport and Communications Vlado Misajlovski, Director of the Public Enterprise for State Roads Aleksandar Stojanov formally opened Wednesday the reconstructed, 6-km-*long Mavorovo-*Mavrovi Anovi road section.

The road reconstruction will substantially improve the traffic in this region, Misajlovski said at the opening ceremony.

In early August the Ministry intends to launch a reconstruction of the 20-km*-long regional road: Novo Selo*-Mavrovo*-Zirovnica*-Debar -* an investment of about EUR 8 million, Misajlovski said.

He also announced that a construction of the road section Garski Most-*Izvor to kick start next year.

Overall, we have launched an infrastructure investment project that will upgrade Macedonia road network, Misajlovski said. 

·
Macedonia
Joined
·
46,439 Posts
The bridge "Melnicki most" over the Debar lake (on the regional road [Р-409]).

The bridge is built in the period 1969-1970 according the project of Nikola Hajdin from Belgrade University. The total length is 368 meters. It was reconstructed in 2014.


photo by mia.mk
 

·
Registered
Joined
·
3,314 Posts
According to the newspaper Koha Ditore, Macedonia will start construction of motorway from Skopje to the border with Kosovo in 2016.

Shkupi konfirmon fillimin e punimeve për pjesën e vet të autostradës me Kosovën

Gjatë vitit 2016 pritet fillimi i ndërtimit të autostradës Shkup- Bllacë, me qëllim të plotësimit të autostradës “Arbën Xhaferi” në pjesën maqedonase.

Zëvendësministri i Transportit dhe lidhjeve të Maqedonisë, Nimetullah Halimi i tha televizionit publik se gjatë këtij muaji përfundon projekti i fizibilitetit për ndërtimin e këtij aksi nga firma projektuese Mott MacDonald dhe IPF Consortium.

“Është nënshkruar kontratë ndërmjet Kornizës Investuese për Ballkanin Perëndimor (WBIF) për projektimin e kësaj rruge. Është bërë edhe zhvendosja e nyjës në Stenkovec. Projektimi i ri ka paraparë edhe përcaktimin e saktë të pikës kufitare Bllacë-Hani Elezit,përmes së cilës do të lidhet autostrada Shkup-Prishtinë”, ka thënë Halimi.
http://koha.net/?id=27&l=75446
..
 
1501 - 1520 of 2965 Posts
Top