SkyscraperCity Forum banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Stadtaffe
Joined
·
2,742 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
verslag van een zeer geslaagde dag!

1. midden in de binnenstad, pal naast de martinitoren: een hofje en de oudste nog bestaande bebouwing van groningen2.van onder naar boven: de wat rare opbouw op de martinikerk, het provincie huis met torentje, stadschouwburg, umcg3. het terrasje aan de voet van de martinitoren4. hoogbouw: oud en nieuw. op de voorgrond een omgebouwd pakhuis, naar schatting 11 hoog. op de achtergrond een paar van de flats van vinkhuizen, ook 10 a 11 hoog.5. arriva represent6. bushokjes represent7. dinsdagmiddagmarkt represent8. van links naar rechts oa: rabobank, mcdonalds ikea praxis ;), clustertje oosterhaven met koolhaastorens, meeus, geove, euroborg9. jaren 60 en 70 shit, midden in het centrum van groningen :cry:10. linksboven op de foto de drie gezusters waar we na afloop van de rondleiding nog wat biertjes dronken en lekker hebben gegeten11. in mijn geval onder andere dit biertje. rechts op de foto nemo0112. gasunie van buiten, het bekende plaatje13. begane grond14. planten, architectuur en mensen15. bekende shit, maar het blijft mooi16. een met de natuur17. have you seen the light?18. ook onze rondleidster raakt niet uitgekeken.19. trap20. bij elkaar hebben we toch zeker wel meer dan 1000 foto's geschoten.21. we zijn weer bijna bij de begane grond22. lift23. ook de prikborden zijn niet vierkant24. nog even wat vanaf de hogere verdiepingen van de gasunie: hier flats in groningen zuid25. martiniplaza, A7 en ringweg west.26. groepsfoto in de stationshal, met de klok mee vanaf rechtsonder:
shockwave, vloepkleedje, marruc, diehard, bobdebouwer, hooghoudt, nemo01, patrickhighrise. niet op de foto: jan en michiel, die waarschijnlijk nog naar het heien op het stationsplein aan het kijken waren. (zie de foto's van bobdebouwer)
 

·
Registered
Joined
·
139 Posts
Ik ben beroemd :)

Mooie foto's verder, vooral die je vanaf de Martinitoren recht naar beneden heb genomen. Ik heb die van mij nog niet laten ontwikkelen, doe ik van het weekend. Als ik daarna nog een leuke toevoeging heb dan zal ik die ook posten.
 

·
Hoogbouw terrorist
Joined
·
2,887 Posts
Volgens mij word een poll 'Mooiste gebouw van NL' nu anders ingevuld door sommige bezoekers van de GasUnie :cheers:

Schitterd!!
 

·
|/|/|\/|
Joined
·
7,721 Posts
Oehhh van foto 3 krijg ik een enorme GTA2 flashback. Vooral dat mannetje onder dat terras :)

Mooie serie! Zitten echt heel mooie foto's tussen, met een beetje Photoshop UPC waardig! Favo's zijn 3, 5 en 15
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top