SkyscraperCity Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

· ¡Viva el metro!
DavoR
Joined
·
61,026 Posts
^^La ampliación de la zona 1 debería llevar a una reorganización completa de servicios tras la absorción de las concesiones de la DGMT. Entiendo que esas líneas exprés.cat entran en el paquete.
^^Podrían aprovechar y poner una numeración lógica a todas las rutas.
:sly:
 

· ¡Viva el metro!
DavoR
Joined
·
61,026 Posts
Com que fins ara no teníem suficients nomenclatures diferents pels autobusos, ara arriben las linies de bus AMB Exprés i AMB Metrobus.

http://www3.amb.cat/repositori/CONSELL MOBILITAT/Presentació Nova Xarxa Bus Metropolità.pdf

Els metrobusos substituiran les línies actuals o no? Perque per exemple al Llobregat les M10-M12-M14 fan el mateix recorregut que les actuals L10-L12-L14...
^^Podrían aprovechar ya y poner una numeración lógica pq vaya batiburrillo.
Fijo que vuelve a haber nomenclaturas duplicadas...
:eek:hno::bash:
 

· ¡Viva el metro!
DavoR
Joined
·
61,026 Posts
Aquesta és la teoria que han venut però veient els plànols per exemple la M10 serà Bellvitge-Hospital M.Broggi, mentres que ara la L10 es El Prat-Sant Feliu... Aprofitant la reconversió a M10 retallaran els extrems de la línia a canvi d'augmentar freqüències?
^^Ja sabeu que qualsevol nou canvi que fan, retallen horaris o recorregut, igual que amb la nova xarxa reticular de BCN, a on els busos funcionen de 6am a 22:30, quan els de la xarxa antiga funcionaven de 4:30 a 23h. o de 5h a 23:30, quasi com el metro, la qual cosa anava bé per enllaçar metro i bus.
:eek:hno:
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top