SkyscraperCity Forum banner

Op het dak van het Groothandelsgebouw

2181 Views 13 Replies 7 Participants Last post by  cmoonflyer
Foto's genomen 9 augustus 2006 vanaf het dakterras van restaurant Engels in het Groothandelsgebouw. Vooral DP wordt hier extra in het zonnetje (of eigenlijk de wolken) gezet, omdat hij zo heerlijk fotogeniek is en dus mn favo toren nr 1 is. Met ieder weertype ziet hij er anders uit en met bewolkt weer, verandert hij zelfs om de minuut. Echt apart.

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.Hmmm...ik heb sommigen anders verkleind en verscherpt ivm kartelrandjes, maar ben niet echt tevreden geloof ik.
1 - 2 of 2 Posts
Nee, foto 18 doet het niet, laat nog rood kruisje zien.
Fraaie foto`s verder, kun je bij Engels het dak op? Bij speciale gelegenheden? Want daar ergens in het midden staat bovenop een liftkoker hun logo afgebeeld, vandaar. Ik heb het vermoeden, dat ze een eigen soort dakterras hebben. Overigens, ik krijg nog steeds wisselgeld terug van dat restaurant..... duurt effe .....volgende keer toch maar weer eens naar vragen.
Ja, hoor, # 18 doet het nu wel. Mooi, dan ga ik een keer bij Engels het dakterras op en via de regenpijp weer naar beneden, ter compensatie van dat vergeten wisselgeld....:cheers:

Trouwens, de foto`s zijn wel aardig goed belicht, of niet? Maakt niet uit, ze zijn toch nog wel van een goede kwaliteit. Galgje, Ramses en ik gaan a.s. donderdag ook weer op reportage voor dit forum, kijken wat we er dan weer uitpersen. Soms moet je bij wolkenpartijen behoorlijk wat painten en repareren en het weer heb je gelukkig niet altijd in de hand.....
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top