SkyscraperCity Forum banner

[Opatija] - Photo thread

195124 Views 1236 Replies 50 Participants Last post by  baredice
4
Čudno kako Opatija nema svoj thread.

Pa evo par slika sa interneta:

Opatija - Wikipedija CRO
Opatija - Wikipedija ENG
Turistička zajednica grada Opatije
Grad Opatija - Link

Ajmo riječani i ostali ostali fotografi, navalite...

:cheers:
See less See more
1 - 20 of 1237 Posts
imas opatijskih fotki more na rijeckoj dretvi. :cheers:

odsad nadalje cemo stavljati na ovu :cheers:
^^ :applause:

Koliko je opatijskih fotki dosada postano - odavno je trebala imati svoju dretvu.
Imam mali prijedlog za razmišljanje: kao što je dosada riječka dretva pokrivala i Opatiju, i Liburniju, ali i cijeli Kvarner - mislim da bi ova dretva trebala pokrivati i Opatiju i cijelu Liburniju, dok ne sazru uvjeti za otvaranje nekih novih dretvi, te da bi i u naslovu trebala nositi tu oznaku: Opatija i Liburnija - photo thread.
Ma glupo je otvaranje Opatijske dretve...ali neka ga.
^^ :applause:

Koliko je opatijskih fotki dosada postano - odavno je trebala imati svoju dretvu.
Imam mali prijedlog za razmišljanje: kao što je dosada riječka dretva pokrivala i Opatiju, i Liburniju, ali i cijeli Kvarner - mislim da bi ova dretva trebala pokrivati i Opatiju i cijelu Liburniju, dok ne sazru uvjeti za otvaranje nekih novih dretvi, te da bi i u naslovu trebala nositi tu oznaku: Opatija i Liburnija - photo thread.
Ja se slažem. Mislim da bi moderator trebao promjeniti naslov teme?
Povadio sam neke slike sa riječke foto dreteve.

Pa možemo početi:

^^svidja mi se, jako... :cheers:

nego da se pohvalim, danas sam rjesio jedan tezi ispit, pa da odmah stavim i par fotki :cheers:

lungo mare u Voloskom :cheers:

btw. modovi, tražimo promjenu imena u Opatija i Liburnija - pt
hvala mount man... :)
da moglabli to uciniti...
:banana:
Odlične slike ekipa :applause: :applause: :applause:

Primjetio sam da netko te vaše slike prebacuje na CROPORTAL forum na temu "Panoramske slike Rijeke i okolice" :mad2:

Evo par mojih:

Panorama Ičića:

ACI marina u Ičićima:

:banana:
^^ :banana: :banana: :banana:

Jos malo pa ce biti moje, sam se jos moram rjesiti "hlubacha". :D

Ja jos uvijek nemam pojma kaj bubach_hlubach predstavlja...prvo sam mislio da je to nekakav crtic, a izgleda da je rijec o nekakvoj brojalici sa bubicama i vrtachem, i tak sam ja zabrijao bubach_hlubach...a svasta. :lol:

1 - 20 of 1237 Posts