Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 597 Posts

·
Curious User
Joined
·
1,520 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)


Parcul Industrial 1
Parcul Industrial 2
Parcul Industrial 3

http://www.eurobusinessparc.ro/

Prezentarea Locației
Locația parcului Industrial Eurobusiness este extrem de favorabilă pentru dezvoltarea de activitati economice. Parcul este situat la intrarea în Oradea dinspre Vama Borș cu un front stradal de 1.2 km pe E60. Alte repere importante în raport cu EBPO sunt după cum urmează:
• Viitoarea autostradă Transilvania – 4 km
• Autostrada M35 (HU) 60 km pe drum național
• Cale Ferată – 2 km
• Stația de Epurare – în imediata vecinătate a Parcului
• Aeroportul Oradea – 6.8 km
• Aeroporturi pe o rază de 180 km – Timișoara, Cluj-Napoca
• Viena 556 km din care 500 pe autostradă
• București – 566 km pe E60
• Budapesta – 309 km din care 240 pe autostradă
• Portul Constanța - 796 km pe drum Național
Vecinătatea parcului este cu preponderență o zonă industrială, astfel că la 500 de m de Parcul Industrial este situat furnizorul principal de agent termic. De asemenea în imediata vecinătate a parcului își desfășoară activitatea companii din domeniul, logisticii/transporturilor, construcțiilor, mecanică generală, producție electronice, servicii conexe diverse.EBP 1:
Parcul Industrial se desfășoară pe o suprafață de 121 de ha. terenul fiind proprietatea Municipiului Oradea. Acesta este poziționat Strategic în N-V României pe teritoriul administrativ al Municipiului Oradea cu front stradal pe E60 de 1,2 km, la 4 de granița cu Ungaria, având legături directe la importante rute comerciale.

Euro Business Parc Oradea a fost constituit prin ordinul Ministerului Administrație și Internelor nr. 685 din 15 Decembrie 2008, fiind administrat de SC Eurobusiness Parc SRL societate deținută în procent de 100% de Municipiul Oradea.

Parcul Industrial reprezintă o zonă delimitată, în care se desfășoară activități economice, cercetare, producție industrială și servicii cu scopul dezvoltării și valorificării resurselor naturale și umane ale zonei.

EBP 2:

(inainte de extindere)(dupa extindere)

 

·
Registered
Joined
·
633 Posts
Fara suparare....daca am face thread pt fiecare domeniu, ce mai punem la projects and constructions?...:))) sincer.....
Subscriu. Facem micro thread-uri si risca sa backfire treaba. Oricat de mult masi bucura de orice topic cu Oradea si BH.

Anyway...

Ontopic: Delia Ungur ar putea fi mai activa in promovarea acestor entitati. Te poti intelege cu ea dar ar trebui sa fie mai razvoinica, mai proactiva!

Offtopic: @Adi: Zona de logistica, cu platforma de camion pare cam mica, spatiile verzi si parcarea din spate facand destul de nepractic accesul si zona de manevrarea pt camioane.

Daca in afara de camioane vin si niste capuri tractoare cu semiremorca sau remorci jumbo, sau pur si simplu mai multe camioane odata??

Parcarea din spate tre sa dispara sau mareste-o pe asta din fata si lasa loc doar pt camioane in rest. Ofera sugestiile astea proiectant-ului sau managerului de proiect / benficiarului.

In rest caldirile sunt chiar foarte foarte reusite. Sper sa nu te supere remarcile mele.
 

·
Curious User
Joined
·
1,520 Posts
Discussion Starter · #6 ·
subscriu ^^
In Oradea Projects&Constructions sunt peste 200 de pagini, peste 4000 de postari. E fain sa ai acel singur thread unde gasesti toate informatiile pe tava fara sa trebuiasca sa dai click si pe un altul.. la avantaje cam atat. Cand vine vorba sa cauti o informatie mai veche despre aeroport, ebp, cetate etc. trebuie sa parcurgi zeci de pagini, sute de postari.

In loc sa ai la favorites "oradea projects&constructions" mai bine pui "North–West Region" si iti apar frumos toate categoriile.
Poate la un moment dat ne organizeaza cineva si noua un sub-forum de genul celui pt Cluj...

Sky, nu am nicio legatura cu proiectul de mai sus.
 

·
Banned
Joined
·
308 Posts
^^ Pe threadul asta vor fi discutii din an in Paste :))) ce o sa punem?...schite cu viitoare sedii de firma sau vom discuta despre ce mari companii ne ar placea noua sa aiba activitate aici?? Acelasi lucru si cu Bihor County.....eu zic sa facem thread si pentru cartierul Iosia, Velenta sau mai stiu eu care....fara suparare :))).sa fim seriosi...:) In fine....:cheers:
 

·
Registered
Joined
·
3,673 Posts
E ok un thread separat. E deschis de ieri si deja sunt aici mai multe postari decat au fost in ultima luna pe subsectiunea Cluj Metro Area. :) Daca te uiti pe subsectiune zici ca nu se intampla nimic in Cluj, desi in acest moment sunt deschise vreo 6 santiere mari, se reabiliteaza strazi centrale, se renoveaza cladiri istorice si asa mai departe. Cred ca in weekend voi lua orasul la picior sa fac poze si sa mai reanimez Cluj Metro Area pentru ca si topicurile despre Baia Mare sunt mai active. :eek:hno:
 

·
Registered
Joined
·
10,406 Posts

·
Banned
Joined
·
308 Posts
^^ ar putea...se va face...probabil ca....posibil sa.......vorba multa saracia omului.....da Radante...discutii care nu au nicio treaba cu subiectul topicului :)))...din 10...1 e la subiect...si aia cu ar putea......timpul o sa ne arate cat de buna e ideea threadului...asta in cazul in care nu o sa l umple unii cu discutii interminabile despre proiecte imaginare si in genul ” ce fain ar fi daca ...” ” ce mult mi ar placea sa... ” ” sunt de acord cu parerea ta... ” sunt cativa pe aici experti in asa ceva.....de aia e asa animata sectiunea noastra( in general cam toate topicurile romanesti...palavrageala interminabila...discutii care nu au nicio legatura cu topicul respectiv..penibil si specific romanesc) ..asta e :D:D :D :))) :cheers:
 

·
Registered
Joined
·
3,404 Posts
Discutii pe langa, pornite toate de tine exclusiv (3 posturi facute - 3 idei pe langa ideea topicului). Cat despre ideea ta, jumatate din posturile de pe forumul asta sunt cu "ar putea ajunge", "ar putea fi terminate [...]", "ar [...]" pentru ca vorbim de constructii si proiecte aflate in faza de executare sau proiectare. Nu inteleg ce problema ai cu asta...

Eu am sa inchei aici aceasta polemica. Zici ca ai tine threadul in spate...
 

·
Curious User
Joined
·
1,520 Posts
Discussion Starter · #15 ·
Oradea si EBP

din Conferinţa „Aportul companiilor din Oradea în procesul de reindustrializare a României” de pe 22 oct:


„Parcul industrial are în prezent semnate 33 de contracte. Toate investiţiile private (80%) au fost făcute din fonduri proprii de către firme”, a precizat Delia Ungur. În Eurobusiness Parc au fost înfiinţate până în prezent 2.000 de locuri de muncă, urmând ca până în 2018 numărul acestora să crească la 5.000.

..

„Ţinta noastră pentru perioada următoare este sectorul automotive, unde avem deficienţe. Vom ţinti companii din acest sector din Austria şi Germania”
 

·
Registered
Joined
·
3,638 Posts
Ar fain Sa vina ZF, Siemens si Bosch la Oradea.
Ai auzit vreun zvon sau e doar o dorinta a ta?
Am pus acum cateva zile o intrebare: universitatea Oradea e mai buna decat cea din Debrecen? Sunt curios cum vad investitorii sau ce avantaje din punctul asta de vedere are Oradea fata de Debrecen.
 

·
Butuc
Joined
·
4,095 Posts
doar o dorinta, pornita de la declaratia lui Delia Ungur, administrator EBP ca tintesc companii din sectorul automotive din austria si germania.

Ingineria la ORadea exista la universitate, are ceva traditie... nu e UTCNul dar a scos cateva minti luminate, a atras Comau si alti investitori.. studentii au castigat ceva premii - din pacate insa, prea putine, prea rare participari in concursuri.. probabil si problema de finantare/sponsorizare/laboratoare.
 

·
Registered
Joined
·
10,406 Posts
Compania americană Emerson investeşte pe termen lung în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea

Ieri, 11 dec. 2014, a fost semnat contractul de vânzare-cumpărare între Municipiul Oradea și compania Emerson, care a achiziționat terenul în suprafață de 254.533 mp, din Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Prețul de vânzare al terenului a fost de 10.436.000 lei, sumă care a fost integral virată la bugetul local.Grupul american Emerson are un plan de investiții pe termen lung în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea I. Investiția totală în centrul de producție și servicii de suport se va realiza etapizat până în 2022, urmând să se ridice la 80 de milioane de euro.
 
1 - 20 of 597 Posts
Top