SkyscraperCity banner

Status
Not open for further replies.
6301 - 6320 of 6368 Posts

·
Registered
Joined
·
1,492 Posts
Sva sreća pa u kutini nema nit jedne kuće sve same zgradurine i neboderi :rolleyes:
 

·
Yosemite Sam
Joined
·
12,223 Posts
Kućica ima u svakom gradu.Pogledajte npr. Novi Sad,tamo su ti kontrasti još radikalniji,a Srbi kažu da NS ima 300 000 stanovnika,znači 3 puta više od Osijeka.Osijek se je strašno raširio u prostoru i još barem 100 godina se neće riješiti tih kućica.

P.S. ESC nije fer uspoređivat Kutinu s Osijekom zbog velike razlike u broju stanovnika,ali s obzirom na svoj broj stanovnika Kutina ima impresivnu razvojnu dinamiku,a pogotovo kad je riječ o gospodarstvu.Tamo se danas stvaraju temelji za puno bolju budućnost.Brod i Osijek su tu zakazali jer nam je gospodarstvo usputna stavka u gradskim proračunima.
 

·
Registered
Joined
·
1,492 Posts
Primjetio sam ja, ti NIKADA nisi imao pozitivan komentar vezan uz bilo koju temu o Osijeku, i ako jesi, promaklao mi je.

Jesi čuo kad za onu... "If you have nothing nice to say, don't say anything at all"? Zato ja ni ne komentiram na temama o Kutini :)

Toliko od mene o ovome

Sorry na OT
 

·
Registered
Joined
·
1,492 Posts
P.S. ESC nije fer uspoređivat Kutinu s Osijekom zbog velike razlike u broju stanovnika,ali s obzirom na svoj broj stanovnika Kutina ima impresivnu razvojnu dinamiku,a pogotovo kad je riječ o gospodarstvu.Tamo se danas stvaraju temelji za puno bolju budućnost.Brod i Osijek su tu zakazali jer nam je gospodarstvo usputna stavka u gradskim proračunima.[/QUOTE]

Ma sve je to OK, ali dotični je dosljedan u svojoj negativnosti prema Osijeku, na što ima pravo, ali baš imam dojam da su mnogi njegovi postovi ništa drugo nego zlonamjerni.

A što se kutine tiče, nisam nikad bio, tako da ne mogu reći, a ovo što sam na slikama vidio... srednja žalost, tipičan mali gradić, al eto svaka im čast ak se razvijaju, svima će nam bit bolje ako je tako
 

·
Registered
Joined
·
1,492 Posts
mene samo zanima koji to grad nema takve male kućice? Ima ih svuda i u Zagrebu, Rijeci, Zadru...

Mislim da se oko toga ne treba raspravljati...
Još pitaš?? Pa zna se, The megacity kutina, sudeći po kolegi :lol:
 

·
na splavu unterstadt
Joined
·
1,100 Posts
hebote nije mi jasno zašto nigdje nema rendera kako novi trg u donjem gradu treba izgledati. meni se čini da oni onako usput improviziraju pa šta ispadne.:evil:
 

·
Moderator
Joined
·
16,706 Posts
Pa izgled. A i vidiš da sam nest muljaju oko tog trga. Slagali su nas jedno 5 puta za završetak radova na trgu! Smiješni su al nema veze. Očito je da t nema nekog plana kako ce to sve izgledati. Ni oni neznaju kak ce to biti.
 

·
Registered
Joined
·
1,492 Posts
LOL ne vjerujem da na ovom znaku doslovno piše "RUPA" :lol::lol:

Keko, svaka čast, kao i inače, tebi je cuga besplatna kad se budemo našli :cheers:
 
6301 - 6320 of 6368 Posts
Status
Not open for further replies.
Top