Skyscraper City Forum banner
1221 - 1238 of 1238 Posts

·
Moderator
Joined
·
29,812 Posts
Ericsson u petak otvara razvojno istraživački centar u OsijekuSukladno najavama s početka godine, velika svjetska kompanija Ericsson, otvara vrata svog ureda u Osijeku. Zahvaljujući sinergiji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Osijeku planiraju zaposliti 300-ak mladih stručnjaka.

Kompanija Ericsson Nikola Tesla vodeći je isporučitelj komunikacijskih rješenja u operatorskom segmentu te inovativnih ICT rješenja za sustave zdravstva, nacionalne i javne sigurnosti, prometa, državne uprave, komunalnih djelatnosti i multimedijsku komunikaciju, a svoj ured u Osijeku smjestiti će u poslovnom tornju Kappa centra u samo centru grada.

Ured razvojno-istraživačkog centra Ericssona Nikole Tesle u Osijeku će se smjestiti na 6. i 7. katu poslovnog tornja Kappe, a odmah nakon toga kreće i uređenje od 3. do 5. kata i paralelno zapošljavanje dodatnih djelatnika.

http://sib.rtl.hr/vijesti/osijek/23...a-razvojno-istrazivacki-centar-u-osijeku.html

:cheers::cheers::cheers:
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Nešto se radi na 1. Katu Kappa centra, možda se Ericsson širi i u te prostore ili su dobili nekog zakupca? Inače premjestila se i optika iz lokala pored Ericssona u lokal pored Bipe, a taj bivši lokal od optike se isto preuređuje.
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Poslovni prostor u prizemlju preko puta Bipe, se iznajmio Sberbanci. Od 14.6. će se otvoriti banka. Stoje još neki paketi u drugom prostoru na prizemlju, možda će i tu nešto konačno biti. A na katu isto radovi pri kraju.
 

·
Moderator
Joined
·
29,812 Posts
DRŽAVNI INSPEKTORAT OSIJEK
Sve službe odsad su u Kappa centru


Od ponedjeljka (23. kolovoza) sve službe osječkog Područnog ureda Državnog inspektorata objedinjene su na istoj lokaciji i počele su djelovati iz novog prostora. Iz središnjice Državnog inspektorata potvrdili su nam kako su sve službe Područnog ureda Osijek Državnog inspektorata, kao i Služba fitosanitarne inspekcije za nadzor na tržištu i pri izvozu preseljene u Ulicu Hrvatske Republike 21. To je poslovni dio Kappa centara, a službe su na prvom katu. Prije ovoga Inspektorat je bio razasut na više lokacija, a najveći je broj zaposlenika bio u prostoru bivše HGK - Županijske komore, na Šetalištu kardinala Šepera.

 
1221 - 1238 of 1238 Posts
Top