SkyscraperCity banner

681 - 700 of 707 Posts

·
Registered
Joined
·
4,889 Posts
AM i Portanova su sagrađeni preblizu, pa je možda i u tome problem AM-a? Uspoređujem sa našom situacijom jer su kod nas mnogi predviđali krah Supernove otvaranjem Colosseuma, al kod nas je dobra stvar što je Colosseum na zapadnom ulazu u grad a Supernova na istočnom ulazu pa njoj gravitiraju sva istočna sela. A doći od Supernove do Colosseuma i nije baš jednostavno, pogotovo u nedostatku vremena. Brzom cestom je to 9 km, a kraćim putem se prolazi kroz Osječku (rampa) te kroz kolaps u centru grada.

Al dobro, Osijek je drugačije koncipiran grad pa možda i nije bilo izbora za neku bolju lokaciju pošto se kod vas sva sela spajaju na južnu obilaznicu a onda je sve u istom potezu.
 

·
Moderator
Joined
·
17,059 Posts
Zatvara se osječko Cineplexx kinoOd ove nedjelje trajno je zatvoreno Cineplexx kino u Avenue Mallu.

Cineplexx kino prisutno je u Avenue Mallu od otvorenja trgovačkog centra. No u proteklih godinu i pol dana smanjili su broj dvorana i broj zaposlenika na četvero, ali očigledno niti to nije bilo dovoljno da u Osijeku ostvare željeni profit.

Kako neslužbeno doznajemo prostor kina u Avenue Mallu bit će ponuđen u najam. Cineplexx još uvijek ima dva kina u Zagrebu i jedno u Splitu.

http://osijekonline.hr/moj-osijek/item/8827-zatvara-se-osjecko-cineplexx-kino
 

·
Moderator
Joined
·
29,352 Posts
Hmm...nekako ne mogu taj prostor tako zamisliti, vidjet ćemo.

Šteta, jer je dizajn unutrašnjosti predivan, puno mi je ljepši od Porte, ali slaba ponuda trgovina koje su mahom skupe za popi.. je rezultirala ovim ishodom.
 

·
Moderator
Joined
·
29,352 Posts
GTC nekretnine prodale osječki Avenue MallPoljska kompanija GTC više nije vlasnik poslovnog prostora u Osijeku. Veliki trgovački centar Avenue Mall, prema pisanju Lidera, nedavno je prodan.
Kako su već ranije najavljivali iz GTC nekretnina, njihov fokus biti će na glavnim gradovima pa su tako ponudili sami centar na prodaju. U njihovom posljednjem finacijskom izvješću ne navodi se kupac centra kao ni sama cijena po kojoj je prodan. Navedena je samo napomena kao ne "netemeljna imovina prodana po knjigovodstvenoj vrijednosti."
Prema informacijama s kojima mi raspolažemo, Avenue Mall nastavlja svoje redovne aktivnosti isključivo kao trgovački centar.

SiB.hr
 

·
Masni&Sempi
Joined
·
2,030 Posts
Cak se pricalo da Bilos kupuje AM...osobno mislim da nema trunke istine u tome, no dima je bilo
 
681 - 700 of 707 Posts
Top