SkyscraperCity banner

1001 - 1020 of 1045 Posts

·
Moderator
Joined
·
17,056 Posts
Pogledajte što će H&M nuditi za 2 mjeseca u Portanovi

Vijest kako jedan od najvećih globalnih modnih brandova napokon dolazi i u naš grad razveslila je mnoge. Svi oni koji su do sada odlazili na putovanja kako bi svom ormaru priuštili pokoju „krpicu“ ovog svjetski poznatog brenda, od ovoga proljeća to više neće morati. H&M napokon će se smjestiti i u osječku Portanovu.http://www.sib.hr/lifestyle/moda/4104-pogledajte-sto-ce-hm-nuditi-u-portanovi-za-dva-mjeseca.html
 

·
LEGA LEGA!
Joined
·
25,716 Posts
http://osijeknet.com/1911_New-Look-prvi-u-Hrvatskoj.htm

New Look - prvi u Hrvatskoj

Britanski modni brand NEW LOOK otvara svoju prvu prodavaonicu u Hrvatskoj upravo u Osijeku u subotu, 10. ožujka, u 13 sati u trgovačkom centru Portanova na 1. katu.


NEW LOOK je poznat po svojem dinamičnom tempu i karakterističnom britanskom dizajnu i stilu kao i nizu poznatih osoba koje su posljednjih godina surađivale s ovom modnom markom. Globalni uspjeh NEW LOOK je postigao zahvaljujući izuzetno pristupačnim cijenama i kontinuiranom obnavljanju svoje kolekcije.

Svečano otvorenje će voditi Renata Sopek.
 

·
LEGA LEGA!
Joined
·
25,716 Posts
negdje sam pročitao 12.4.
http://www.sib.hr/lifestyle/ostalo-lifestyle/4795-ham-otvara-svoja-vrata-13-travnja.html


H&M otvara svoja vrata 13. travnja

Kako smo i najavili na SiB.hr, H&M će se ovoga proljeća otvoriti u Portanovi. Jučer smo saznali i datum otvaranja.

Manija zvana H&M u Osijeku će zavladati 13. travnja kada svoja vrata na dva kata Portanove otvori ova trgovina.

„Ponosni smo što se prvi prodajni objekt H&M-a u istočnoj Hrvatskoj otvara upravo u TC Portanovi u Osijeku. Iznimno smo zadovoljni što ćemo ponudu centra dodatno upotpuniti svjetskim brendom poput H&M-a. Ovom suradnjom nastavljamo graditi poziciju jedinog i najvećeg regionalnog trgovačkog centra istočne Hrvatske kroz kontinuirano nadograđivanje spleta ponude i sadržaja u Portanovi," izjavio je Antun Biloš, direktor trgovačkog centra Portanova prilikom potpisivanja ugovora sa H&M-om.
 

·
Registered
Joined
·
4,094 Posts

·
LEGA LEGA!
Joined
·
25,716 Posts
cijeli tekst na

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=7&ID_VIJESTI=159214


ANTUN BILOŠ, DIREKTOR NAJVEĆEG TRGOVAČKOG CENTRA U SLAVONIJI

Četiri milijuna posjetitelja - dokaz uspjeha Portanove


H&M na dvije etaže

Kakve se novosti mogu očekivati u Portanovi? Hoće li biti preslagivanja zakupaca?

- Najvažnija novost dogodit će se 13. travnja kada je otvaranje trgovine H&M na dvije etaže, na više od dvije tisuće četvornih metara. Na osnovi dosadašnjih primjera iz Zagreba očekujemo da će otvaranje H&M-a za cijeli centar, sve zakupce Portanove, imati pozitivan efekt, s povećanjem broja posjetitelja, a time i prodaje.
U centru će eventualno biti nekih promjena, ali sigurno ne tako velikih kao što je dolazak H&M-a. U svijetu je uobičajeno da se u sličnim centrima kakav je naš godišnje od tri do pet posto zakupaca promijeni. Sigurno će biti preslagivanja i relokacija zakupaca unutar centra zbog, primjerice, grupiranja trgovina iste branše itd. Ići ćemo i u jačanje gastroponude. Uspješan je bio potez otvaranje Waldingera na drugom katu centra, kojemu je značajno obogaćena ponuda. Dali smo tom zabavnom dijelu ponude, koja radi i nakon zatvaranja centra u 21 sat, novu notu, uz Cinestar, bowling, casino, restorane brze hrane i a la carte. Svakako vrijedi istaknuti i podatak da je britanski modni brand New Look, koji nam je stigao početkom ožujka, upravo u Portanovi otvorio svoju prvu hrvatsku poslovnicu.

^^svakako moraju poraditi na gastro mjestima..
 

·
LEGA LEGA!
Joined
·
25,716 Posts
GLAVNI PROJEKT TRGOVAČKOG CENTRA „PORTANOVA“ U OSIJEKU: BETONSKI DIJELOVI GRAĐEVINE

http://e-gfos.gfos.hr/index.php/arhiva/broj-2/glav-proj-trg-cen-portanova-u-os-bet-dijel-grad

GLAVNI PROJEKT TRGOVAČKOG CENTRA „PORTANOVA“ U OSIJEKU: SPREGNUTE KONSTRUKCIJE ČELIK - BETON

http://e-gfos.gfos.hr/index.php/arhiva/broj-3/gl-proj-trg-centr-port-u-os-spr-kons-cel-bet

Sažetak: U radu je prikazan dio projekta konstrukcije trgovačkog centra Portanova u Osijeku. Cijela građevina je obrađena kroz nekoliko diplomskih radova koji zajedno sačinjavaju jednu cjelinu. U ovom dijelu prikazan je koncept cjelokupne konstrukcije i proračun spregnutih konstrukcija čelik - beton u građevini. Tlocrtna površina građevine je oko 24.000,00 m2 (cca 285x80 m), a ukupna bruto površina oko 79.000,00 m2. Građevina se sastoji od jedne podzemne i tri nadzemne etaže. Podrum je u potpunosti izveden u armiranom betonu, a katovi su spregnuta konstrukcija čelik- beton, čelični nosači oslonjeni na betonske stupove. Projektni zahtjev je opterećenje od 10,0 kN/m2 na ploči prizemlja – na mjestu Supermarketa i 5,0 kN/m2 na ostalom dijelu. Građevina se nalazi na lokaciji koja prema važećim propisima spada u VIII seizmičku i I vjetrovnu zonu.
 
1001 - 1020 of 1045 Posts
Top