SkyscraperCity Forum banner

?

out of control

1777 Views 15 Replies 4 Participants Last post by  KKtw
1 - 16 of 16 Posts
Hehehehe, 9 lub 10 jeszcze mam dylemat, a wogóle to prawdopodobnie jutro tam będę i zobaczę na własne oczy te mityczne schody :)
W soboty od 9:00 do 13:00. Często tam jestem, ale jutro akurat nie, normalnie pokazałbym Ci budynek/kampus gdybyś chciał.
Z wielką chęcią przy następnej okazji. Szkoda, że do 13 tylko... będę miał może 1,5h.
Kurde, ale jutro mnie właśnie nie ma, byłem dzisiaj :D (Ok, widzę, że doczytałeś :p) W niedzielę jest od 17:00 do 22:00 jak coś.
Jeszcze będzie okazja. Z Gorzowa to rzut beretem.
Lajtowo, dasz znać i może akurat się zgramy ;)
Nie ma problemu. Dzięki.
No kopia to raczej nie jest, tylko motyw trochę podobny, ale w końcu to ten sam obiekt.
Krzewi: tak fajny obiekt, ale już już kiedyś pisałem, na początku podchodzisz tam z aparatem i praktycznie nie wiesz co z nim robić. Intuicyjnie trzaskasz zdjęcia w środek tej spirali, ale wszystko jest bez wyrazu.

Zastanawiam się, czy dalej bawić się w ten konkurs, bo bardzo często nie mogę zebrać nawet 10 głosów. O komentarzach nie wspominam, bo może raz na dwa miesiące przeczytam coś sensownego. Czasami czekam z oceną innych zdjęć i wtedy nie mam żadnych ocen, potem gdy ocenię, natychmiast pojawiają się punkty. Dodatkowo mam wrażenie, że strategia odwetu i punktu odniesienia do własnego zdjęcia jest tutaj bardzo popularna.

Takie przemyślenie, bo właśnie chciałem wystawić drugie zdjęcie, ale w sumie po co?
Kiedyś sam delikatnie prosiłem pod swoimi zdjęciami o jakąś rozbudowana krytykę i opinie by cokolwiek się o swoich zdjęciach dowiedzieć ponad swoje własne oko. Z reguły nic z tego nie wyszło więc po części rozumiem co czujesz :)
Był, zobaczył, zrobił kilka fikuśnych kadrów, zgoła innych od tych tu, aczkolwiek schody wykorzystane. Robi wrażenie :) Napewno tam wrócę. Dał dychę i rozumie, że nie wie za co się zabrac jak się tam wchodzi. A teraz zmyka zwiedzac dalej :)
Super, powodzenia. Daj znać jak będziesz się wybierał.
Teraz dopiero wciąga - 10 ;)
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.