SkyscraperCity Forum banner

Paladyum Residence & Office Tower | BEYTEPE | 32fl | 100m | T/O

9448 Views 19 Replies 12 Participants Last post by  Influence
Ankara Çankaya İlçesi Çayyolu Beytepe Mevki 132 Lüks Daire , 7000 m2 Butik İş Merkezi inşaatımız başlamıştır
http://www.uzaltas.com.tr/devam-eden-projelerimiz.asp

See less See more
3
1 - 20 of 20 Posts
http://gokhanaksoymimarlik.com/tr/id/1073 daha fazla görsel burda var koray bey :cheers::nuts: coştu bu ankara yahu bu arada hani west gate yokmu ???...
^^ folding towers yapilacak mi?? :shocked: http://gokhanaksoymimarlik.com/img/folding_00.jpg
bunun arsası, odtünün karşısında togo fabrikasının olduğu yer gibi sanki.
gökhanaksoy mimarlığın projelerinin büyük bir kısmı uygulama projesi belki uygulama aşamasında oynama olabilir kısalabilirdi örnek paladyum tower
http://gokhanaksoymimarlik.com/tr/id/1073 daha fazla görsel burda var koray bey :cheers::nuts: coştu bu ankara yahu bu arada hani west gate yokmu ???...
Açalım hemen, eksiklerimiz çok...
yaw bu yükseklik işini daha çözmediler mi hala üç aşşağı beş yukarı aynı uzunlukta projeler var daha yüksek projeler yokmu ben fazla takip edemiyorum siz bilirsiniz?
Paladyum Beytepe projesinin lansmanı 25 Kasım'da! 380 bin TL'ye!

Uzaltaş İnşaat tarafından Başkent'in ilk çevreci projesi olan Paladyum Beytepe projesi tamamlandığında, konut kulesi 110 metre yüksekliğe sahip olacak. 3 bloktan meydana gelen Paladyum Beytepe'de A Blok butik iş merkezi, caddeye bakan B Blok 32 katlı konut kulesi ile az katlı C Blok'ta da konutlar yer alıyor.

Temmuz ayında inşaat çalışmalarının başladığı Paladyum Beytepe projesinin Ekim 2014'te tamamlanması planlanıyor. Toplamda 110 adet konutun bulunduğu Paladyum Beytepe'de 2+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor.

Uzaltaş İnşaat Paladyum Beytepe'de fitness merkezi, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, 50 kişi kapasiteli barbekü alanı, otopark ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

Paladyum Beytepe projesinin lansmanı 25 Kasım 2012 Pazar günü yapılıyor. Projede ilk 20 konut için lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Paladyum Beytepe fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Yeşil Bina özelliğini taşıyan Paladyum Beytepe'de çevre aydınlatması için güneş enerjisi, bahçe sulamasında da atık sular kullanılıyor.

Paladyum Beytepe projesi Ankara'nın en uzun bulvarı olan İncek Bulvarı'nda 15 bin 750 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje panoramik cam cephesi ile Ankara manzarasına hakim durumda yükseliyor.
http://www.emlakkulisi.com/paladyum-beytepe-projesinin-lansmani-25-kasimda/141166

Proje incek bulvarı üzerinde 110 metre...
See less See more
Bu gidişle Ankarada İstanbul gibi cakma Newyorka dönecek :D
bunun arsası, odtünün karşısında togo fabrikasının olduğu yer gibi sanki.
Bu yer çayyolundan incek e çıkan bulvarda. Bulvarın resmi adı Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı yani MUHTEŞEM BULVAR ,ancak Incek Bulvarı adıda yapıştı.Bulvar ve çevresi Ankara'ın yeni ve gelecek 15 yıldaki statü caddesi yani High Streeti olacağı yerli yabancı bütün kiralamacıların ve gayrimenkulcülerin ortak düşüncesi
See less See more
Paladyum'un örnek dairesini gezdim. Daireler de bu örnek dairedeki malzemelerin aynıları kullanılarak yapılacakmış. Birkaç sorunu var:
1) Duvarlarda çok çirkin bir duvar kağıdı var.
2) Kullanılan sabit mobilyalar çok kaba ve çok yer kaplıyor.
3) yatak odasındaki giyinme odalarının cam kapıları teknik olarak hatalı. Gezdiren kadın orada sorun olduğu için önce bakmamı engellemeye çalıştı. Sonra ben yine de gidip inceledim. Sürgülü bir sistem var. Duvarın içinden mor renkli sürgülü camlar geliyor ancak sürgü sistemin dizaynından ötürü kapaklar tam kapandığında kırılma tehlikesi oluşuyor.
4) Yerler mermer kaplı ve yerden ısıtma var. Eğer yerden ısıtma bozulursa mermerlerin kırılması gerekiyor. Ben şahsen hava ile ısıtmayı ya da petekli sistemi tercih ediyorum ama son dönemde projelerin hepsinde görsel kaygıdan ötürü ve ısı tasarrufu iddiasıyla yerden ısıtmaya gidiliyor.
5) Yer çok ters. Ulaşım sadece otomobille mümkün ve her yere uzak orası.
6) Çok önemli bir detay değil belki ama gene de belirteyim, etrafı öyle orman değil renderdaki gibi. Çöl gibi bi yer.
7) Fiyatı bana kalırsa pahalı. Aynı fiyata Mahall Türkerler ya da One Tower'a bakılmalı.
8) Bir de bu projelerde bina işletim planını incelemekte fayda var. 1 milyon tl civarındaki paraları gözden çıkarınca ödemeniz bununla bitecek sanmayın. Aylık 800-1200 tl arası bir aidat da sizi bekliyor.
9) Kredi durumu %50 falan. 1 milyonluk bir daireyi tapuda 700k gösteriyorlar. dolayısıyla konut kredisiyle 300-400k kadarını karşılayabiliyorsunuz. 300-400k kadarını peşin alıyorlar.
10) bölgede boş arazi yok ama orada yaşamın düzene girmesine daha bir 5 sene var. Şimdiden yatırım için alıp her ay aidatlarla uğraşmak saçma göründü bana.
See less See more
Bu kadar eleştiriyorum ama her projenin ciddi kusurları var. Bu sıralar Ankara'da epey bi gezdim. Parasını hak edecek veya ilerde değerlenebilecek konut projesi olduğunu düşünmüyorum henüz.
  • Like
Reactions: 4
1 - 20 of 20 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.