^^
Multumim pentru informatiile "calde"...
Multumim pentru informatiile "calde"...
Mda. Ungaria e campie si mai are din cand in cand de facut cate un pod/viaduct, Croatia e deluros/muntoasa, dar i-au dadacit nemtii, ma intreb pentru fiecare popor daca gasesti scuze sau explicatii, despre Romania ce spui ?Ei hai sa nu exageram. Ungaria e totusi campie, chiar daca mai au de facut cat un pod de 100 m din cand in cand. Asta nu se compara nici macar cu ce e de facut in podisul Transilvaniei, unde ai nevoie de sute de viaducte, ca sa nu mai vorbesc de ce implica sa faci o autostrada prin munti. Si hai sa nu mai venim cu exemplul Croatiei pe care i-au dadacit nemtii din plin. Sa vad ca vin si la noi investitori largi la punga sa faca PPP-uri in munti de miliarde de euro.
^^ Plus ca UE nu asigura fondurile si pentru exproprieri. Asa ca, de suspans n-o sa scapam... Stiti cum e la noi: never say never :lol: (vezi cazul stadionului national, terminat in proportie de 95%, cand brusc si-au adus unii aminte, ca nu mai sunt bani la buget.)^^ Pe Nadlac - Deva scuza cu relieful nu tine. Bani sunt. Hai sa vedem si rezultate! A, uitasem ca avem vreun an de rezolvare a contestatiilor...
Banuiesc ca glumesti, deschizand din nou aceste discutii si comparatii (pe care le-am mai avut in trecut, pe fiecare thread de infrastructura)....:bash:Haio sa ne comparam cu Polonia, care la standardele Ungariei sau Croatiei, ar trebui sa aiba de 10 ori mai multe autostrazi. Si Polonia e campie....Macar sa fi avut noi banii polonezilor.
pai hai sa ne uitam la Strabag....si la declaratiile de la mijlocul si sfarsitul anului trecut. Ce pazeseste CNADNR acum? Eu in prima zi cu un grad pe plus, daca nu au camioanele in santier as navali cu avocatii peste ei Ce naiba...au luat acel contract cu o diferenta de pret de 30 miloane de euro...fata de FCC.Banuiesc ca glumesti, deschizand din nou aceste discutii si comparatii (pe care le-am mai avut in trecut, pe fiecare thread de infrastructura)....:bash:
Am mai spus anterior: Noi atat de tare ne-am speriat de relieful tarii, ca nu ne-am mai apucat deloc de construit, de teama unui esec :lol:. Motivul e, ca mai marii tarii inca si acum isi bat capul, oare cum sa treaca de munti.. :nuts:
Anyway....Sa mai asteptam vreo 2-3 ani) am impresia ca imi spun asta in fiecare an, de 15 ani incoace). Acum sunt bani UE, licitatiile s-au facut, ambitie este, nevoie avem, ...sa vedem. Daca intr-adevar apar primele utilaje si santiere pana la sfarsitul anului curent, atunci mai am o raza de speranta.
![]()
sa vezi cand citeste pe Radu TM....si ne cearta el si sa ne spuna ce bine e totusi in tara.^^ Nu vreti sa terminati cu lamentarile si comparatiile? Merci, apreciez.
Ontopic: sunt foarte curios sa aflu orice tip de informatie, baieti dati si voi de stire ce se intampla... sa speram ca nu sunt contestatii...... sau se vor opri in CNSC.
Te inseli, mai mari tarii li se rupe de autostrazi, autostrazile nu aduc voturi, cresterea pensiilor si salariilor bugetariilor aduc voturi.De fapt stau si ma intreb ce naiba i-a apucat pe astia de la PDL sa se apuca de construit autostrazi cand banii aia se puteau baga intr-o marire de pensii de macar 5%.Sigur ar mai fi crescut in sondaje si macar cu 1%.PNL-ul a fost inteligent si a aplicat masura asta in perioada de guvernare si nu numai ei..Atata timp cat numarul pensionariilor sunt pe la 6 milioane adica mai mult decat cei in campul muncii batalia pt castigarea alegerilor aici se duce.Dc ne mai uitam si vedem ca oamenii din orasele mari ( astia care vor autostrazi in general ) ca Bucuresti, Timisoara, C-ta etc ies la vot in proportie mult mai mica decat cei de la sate , acestia prefera" valea Prahovei" in locul votului ai imaginea de ansablu al votantului.Dc tu ca partid ai de ales intre 200 km de autostrazi si cresterea pensiilor cu 15% , iar castigul nr de voturi de pe urma cresterii pensiilor ar fi cel putin dublu fata de cel al construiire autostrazilor tu ce ai alege??Am mai spus anterior: Noi atat de tare ne-am speriat de relieful tarii, ca nu ne-am mai apucat deloc de construit, de teama unui esec :lol:. Motivul e, ca mai marii tarii inca si acum isi bat capul, oare cum sa treaca de munti.. :nuts: